δημήτρης-και-κωνσταντίνος-φερεντίνο-46630

Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος: Ολόκληροι άντρες και κούκλοι, οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου

Η Σοφία Παυλίδου το φετινό καλοκαίρι συμμετέχει στην παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία έχει ξεκινήσει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα, ενώ ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος εξακολουθεί να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι DEAL.

Μπορεί η ηθοποιός να έχει ένα βεβαρυμμένο επαγγελματικά πρόγραμμα, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι δυο της γιοι, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο.

Η 48χρονη ηθοποιός έκανε ένα διάλλειμα από την περιοδεία και χθες επέστρεψε για λίγο στη βάση της.

Η ίδια μάλιστα θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία με τους δίδυμους γιους της, Κωνσταντίνο και Δημήτρη, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει όπως θα δείτε πολύ.

«Τα καμάρια μου. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ», έγραψε η Σοφία Παυλίδου στο Instagram.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση από το Instagram της Σοφίας Παυλίδου:

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, όμως διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω των παιδιών τους.

Σε συνέντευξή της στο Οκ είχε μιλήσει για το αν είναι ή όχι υπερπροστατευτική μητέρα.

«Δεν νομίζω ότι υπήρξα ποτέ υπερπροστατευτική. Πάντα είχα μια χαλαρότητα αλλά συγχρόνως έθετα και όρια σε πράγματα όπως το φαγητό, ο ύπνος και το πόση ώρα θα παίξουν ηλεκτρονικά.

Έχουμε δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση. Δεν τους ζαλίζω στα τηλέφωνα. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα. Θέλω να ξέρουν ότι εγώ είμαι εδώ αν κάτι χρειαστούν. Τους παρακολουθώ από μακριά και μου αρέσει που είναι ανεξάρτητοι. Παλιότερα θυμάμαι ότι τους έλεγα τη γνώμη μου σε διάφορα θέματα και χωρίς να μου τη ζητήσουν.

Advertisement

Μετά κατάλαβα ότι δεν έχει νόημα. Συνειδητοποίησα πως ό,τι κι αν πεις στα παιδιά με βάση την εμπειρία σου, αν δεν το βιώσουν τα ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι. Πρέπει να κάνουν το λάθος τους, να αποτύχουν και να συνειδητοποιήσουν μόνοι τους το σωστό.»

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ