δύσκολες-στιγμές-για-τον-γιώργο-μαρίν-5042

Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαρίνο: Που είναι και πώς ζει σήμερα ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης

Γιώργος Μαρίνος: Πως είναι σήμερα ο μεγάλος καλλιτέχνης

Ο Τάκης Σαγιώρ μίλησε το πρωί της Τρίτης, στη Φαίη Φώτου και στην εκπομπή «Πρωινό». Μεταξύ άλλων ο σπουδαίος χορευτής, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, αποκάλυψε που βρίσκεται ο καλλιτέχνης και σχολίασε την εμπλοκή της Άννας Φόνσου.

Ο Τάκης Σαγιώρ προχώρησε σε διόλου κολακευτικά σχόλια για εκείνη, ενώ παραδέχεται πως το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή του Μαρίνου, υπήρξε η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μάλιστα εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των ανθρώπων του στενού του περιβάλλοντος.

Όλη η αλήθεια για τη βίλα του στον Νέο Βουτζά μετά την τρομακτική ληστεία του 2012 

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά και πώς ζούσε και ποιοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, ένα τεράστιο ταλέντο και λίγο ‘κλειστός’, απόμακρος. Σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, είπε ΄τέρμα!’, δεν ενόχλησε κανέναν. Όταν αρρώστησε, βγήκαν διάφοροι, κάποιες κυρίες να βοηθήσουν. Από τα λεγόμενά της, κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Ο Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε ‘ποια είστε κυρία μου’; Δεν ήταν φίλοι ποτέ.

Η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο

Την ίδια ώρα, πάντως, η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα υποστήριξε τα ακόλουθα:

«Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο φίλος του ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζουν πάρα πολύ».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ