δυστυχώς-εξέλιξη-που-κανείς-δεν-περίμ-47078

Δυστυχώς εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε για τον Δημήτρη Κόκοτα

Την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και όσα πρέπει να περιμένουμε για τον τραγουδιστή ξεκαθάρισε η Ματίνα Παγώνη, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα, με τους γιατρούς να περιμένουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του.

«Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο»

«Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει τρεις μήνες στο νοσοκομείο. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες, με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Σας είχα πει από την αρχή ότι αυτή η υπόθεση θα τραβήξει πολύ καιρό, είναι δύσκολα τα πράγματα, παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού. Από εδώ και πέρα τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Και συμπλήρωσε για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ