έχω-παιδικό-δωμάτιο-χωρίς-να-έχω-το-π-45334

“Έχω παιδικό δωμάτιο χωρίς να έχω το παιδί”: Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Καραμίχος για την κόρη του

Σπάνια αναφορά στην κόρη του, Ρεγγίνα, έκανε ο Γιώργος Καραμίχος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μαμά-δες».


«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ήταν πολύ δύσκολο

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Το πώς θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς να είμαστε μαζί, εγώ να φύγω στρατό… Όταν γύρισα από τον στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε: «Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου. Όσο και αν δούλευα, δεν ήταν εύκολο. Όσοι γονείς στερούνται το παιδί τους, το ξέρουν και οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολοι. Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για έναν πατέρα που θέλει να είναι παρών, όλα είναι κατά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ