έδωσε-τέλος-στις-φήμες-η-αλεξάνδρα-παν-1126

Έδωσε τέλος στις φήμες: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περίμενε τον Στάθη Σχίζα στο αεροδρόμιο

Στάθης Σχίζας: Η σύντροφός του ήταν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί, μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor All Star

Μετά την αναστάτωση που επικράτησει στο Survivor All Star με την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα, μαζί με τη Χριστίνα Κεφαλά.

Σε αντίθεση με την παίκτρια, που αποχώρησε από το τηλεοπτικό κοινό, ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε την οικειοθελή του αποχώρηση, μετά από κάποιες πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον επηρέασαν ψυχολογικά.

O Στάθης Σχίζας μπορεί να μην θέλησε να τοποθετηθεί στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας», η σύντροφός του ήταν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχτεί.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν λίγο πιο πέρα. Δηλαδή μπήκαν στο βανάκι της παραγωγής και η Αλεξάνδρα είχε πάει με το αυτοκίνητό της κάποιες εκατοντάδες μέτρα μακριά για να μην την εντοπίσουν. Δεν ήθελε καθόλου να τοποθετηθεί στις κάμερες. Είχαν μιλήσει με τον Στάθη στο τηλέφωνο πριν φτάσει στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα θα τα έλεγαν από κοντά. Από τότε θέλω να σας πω αγνοούνται τα ίχνη τους» είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ