εκατομμυριούχος-καρδιοχτύπnσαν-οι-τη-46044

Εκατομμυριούχος: Καρδιοχτύπnσαν οι τηλεθεατές – Ο παίκτης «φωτιά» έγραψε ιστορία με τη 15η ερώτηση

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το πιο δυνατό και συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων, που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1, επέστρεψε και το βράδυ της Παρασκευής 24/5 με το πιο δυνατό επεισόδιο.

Ο παίκτης «φωτιά», που έχει κάνει το παιχνίδι της ζωής του καταφέρνοντας να φτάσει στην τελευταία ερώτηση και να διεκδικήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο Τάσος Χριστοδουλίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην Ελλάδα που έφτασε μέχρι τη 15η και τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο φοβερός Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνει, με τον δικό του… μοναδικό τρόπο, το σύνθημα για την τελευταία ερώτηση του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και η αγωνία κορυφώνεται σε ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

H πορεία του παίκτη μέχρι τη 14η ερώτηση:

Η τελευταία ερώτηση για τις 100.000 ευρώ:

«Σε ποια χώρα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχει πόλη με το όνομα Άρτα;» ρώτησε λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Τάσο να έχει να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω τέσσερις απαντήσεις. «α. Αιθιοπία, Β. Μποτσουάνα, Γ. Τζιμπουτί, Δ. Ρουάντα».

Ο Τάσος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να σταματήσει!

«Είμαι άνθρωπος της λογικής και του ρίσκου. Γιατί έχω ρισκάρει, έχω κάνει πράγματα στη ζωή μου, έχω ζήσει σε μέρη και καταστάσεις περίεργες δοκιμάζοντας ύποπτα φαγητά. Ρίσκο μπόλικο. Αλλά είναι τα μεγέθη του ρίσκου. Δεν ξέρω, νομίζω ότι μάλλον θα μείνω εδώ. Θα σταματήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Χριστοδουλίδης o οποίος και αποχώρησε πλουσιότερος κατά 30.000 ευρώ.

Όπως θα δείτε και παρακάτω, έκανε καλά καθώς η τελική απάντηση που θα έδινε αν συνέχιζε θα ήταν λάθος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ