ελένη-κρίτα-ανέλαβα-χρέη-μαμάς-γιατί-1511

Ελένη Κρίτα: «Ανέλαβα χρέη μαμάς γιατί η εγγονή έχασε την μητέρα της νωρίς»

Έλενα Κρίτα: «Τα τελευταία χρόνια το δρακουμέλ έχει λίγο μειωθεί από τον κόσμο»

Ελένη Κρίτα: Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εμφανίστηκε η γνωστή ηθοποιός και μίλησε για όλους και για όλα. Μέσα από μια αφοπλιστική συνέντευξη, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, τους ρόλους της αλλά και για την εγγονή της η οποία έχασε τη μητέρα της σε πολύ μικρή ηλικία.


«Πλέον με φωνάζουν Μαριλένα, Μαρινέλα, συμπεθέρα και λιγότερο δρακουμέλ. Αυτός ο ρόλος στην τηλεόραση με έχει χαρακτηρίσει», σχολίασε για το σίριαλ Παρά Πέντε στο οποίο πρωταγωνιστούσε.

 «Το θέατρο είναι μικρόβιο» δηλώνει η Ελένη Κρίτα

Η Ελένη Κρίτα, έχοντας σπουδές αρχαιολογίας, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, κάτι το οποίο έβρισκε αντίθετη τη μητέρα της.

«Και στον εαυτό μου άργησα να αποδείξω ότι έκανα καλά να επιλέξω να γίνω ηθοποιός. To θέατρο είναι μικρόβιο», εξομολογήθηκε.

«Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, όταν δεν είχα δουλειά ή περνούσαν κάποιοι μήνες χωρίς δουλειά έκανα μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις. Ήταν μία διέξοδος, ένα χαρτζιλίκι αυτό. Τις προτάσεις μου της συζητούσα με τον Μίμη Χρυσομάλλη, πολλές δουλειές τις έκανα με την παρότρυνσή του».

Η γνωριμία της με τον Μίμη Χρυσομάλλη έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Η Ζωή του Αττίκ». Εκείνος την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, εκείνη είχε δισταγμούς, γιατί ο Μίμης είχε τη φήμη του Δον Ζουάν, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

«Ενέδωσα στο φλερτ του Μίμη γιατί με διεκδίκησε έντονα. Μου λείπει το χιούμορ του, ήταν ένας άνθρωπος που με κράταγε από το χέρι. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια. Όταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια με ένα άνθρωπο ίσως είναι δύσκολο», τόνισε.

Η ίδια δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν έκανε δεύτερο παιδί, ωστόσο έχει στο πλευρό της την Φλώρα, την εγγονή της.

Ελένη Κρίτα: «Ανέλαβα χρέη μαμάς γιατί η εγγονή έχασε την μητέρα της νωρίς»

«Η Φλώρα μου καλύπτει το κενό καθώς είμαι μαμά σε πολλούς τομείς. Μεγαλώνω ένα κοριτσάκι πολλές φορές και είναι διαφορετικά τα κορίτσια από τα αγόρια. Έχασε τη μαμά της νωρίς και έχω αναλάβει εγώ χρέη μαμάς ως ένα σημείο γιατί οι μπαμπάδες μόνοι τους δεν τα βγάζουν εύκολα πέρα», είπε η Ελένη Κρίτα.

«Η ζωή, πέρα από τον πόνο και τις απώλειες, σου επιφυλάσσει και χαρές. Είναι ένα ταξίδι που έχει απ’ όλα! Μεγαλώνοντας εκείνο που έχει σημασία είναι να είσαι γερός», δήλωσε.

«Δεν νομίζω ότι καλύπτεται ποτέ το κενό των γονιών, σε καμία ηλικία», είπε η ηθοποιός κλείνοντας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ