επιτέλους-θα-ξεκουραστώ-σε-αυτά-τα-45070

“Επιτέλους θα ξεκουραστώ”: Σε αυτά τα μέρη έκλεισε η Ελένη διακοπές μετά την αποχώρηση από το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη δεν σχεδιάζει μόνο τι θα κάνει την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση και σε ποιο κανάλι θα την δούμε, αλλά ήδη προγραμματίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί

Φυσικά ένα μήνα θα ξεκουραστεί στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα της Άνδρου και στη συνέχεια θα κάνει tour με το σκάφος της στα ελληνικά νησιά με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Η ίδια σε μία από τις εκπομπές της της μοιράστηκε τα φετινά της σχέδια: «Καταλάβατε τι μου κάνουνε, πάω εγώ και δοκιμάζω φορέματα για τις εξόδους μου τις καλοκαιρινές στα νησιά και έρχονται αυτοί και ξεκινάνε να τρώνε δίπλα μου! Καλά που δεν τους έβλεπα γιατί έψαχνα μία φωτογραφία… και τρώνε και μου λένε “θα φας λίγο;”” είπε αρχικά η ίδια και συμπλήρωσε: “Θα φάω, αλλά αν φάω μετά θα μπαίνω μόνο στα ριχτά φορεματάκια μου… και θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις… Έχω τα παράπονά μου»!

Όσο για τα μέρη που θέλει να επισκεφτεί όπως ανέφερε σε μία από τις εκπομπές της είναι η Πάρος και η Αντίπαρος, στην Τήνο πηγαίνει κάθε χρόνο, ενώ ένα από τα αγαπημένα της μέρη στο Ιόνιο είναι το Μεγανήσι.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ