φωτοτυπία-του-μπαμπά-της-μια-πανέμορφ-43816

Φωτοτυπία του μπαμπά της: Μια πανέμορφη δεσποινίδα η κόρη του Λιανού-Μεγάλωσε και είναι ίδια με εκείνον

Ο Γιώργος Λιανός έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα μικρό κοριτσάκι από τον δεύτερο και όλα είναι κουκλάκια.

Γιώργος Λιανός:Τα παιδιά του

Έχει αποκτήσει 3 παιδιά με την πρώην σύζυγό του, την Ανθή Ανδροτσάκη. Την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα, ενώ με τη νυν σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, απέκτησε το τέταρτο παιδί του την Βαλέρια-Ασημούλα.

Γιώργος Λιανός: Η μεγάλη του κόρη είναι ολόκληρη γυναίκα

Η μεγάλη του κόρη, η Αριάνα, ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να περάσει χρόνο μαζί με τον πατέρα της. Ο περήφανος μπαμπάς τη φωτογράφισε και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.Όπως μπορείτε να δείτε, η μεγάλη του κόρη του μοιάζει πολύ και έχει μεγαλώσει αρκετά.

Στη φωτογραφία, η Αριάνα έχει πλεξούδες τα μαλλιά της, φορά σιδεράκια και κρατά στα χέρια της ένα τεράστιο αστερία που βρήκε στην παραλία που γίνονται τα γυρίσματα.Τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με την κόρη του ήταν τον Ιούνιο του 2022, τότε που μαζί με την Αριάνα είχε δείξει και τους δυο γιους του, Κωνσταντίνο και Ιάσωνα, που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Αν και ο Γιώργος Λιανός δεν συνόδευσε με περισσότερες λεπτομέρειες τη νέα φωτογραφία της Αριάνας, εικάζουμε ότι ταξίδεψε μαζί με τα αδέρφια της για τις ημέρες του Πάσχα, όπως συνέβη και πέρσι. Τότε μάλιστα, είχε αναρτήσει φωτογραφία και με τα τρία του παιδιά, σε αντίθεση με φέτος.Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Γιώργου Λιανού, όταν τους το επιτρέπει ο χρόνος τους, τον επισκέπτονται στον Άγιο Δομίνικο για να περάσουν χρόνο όχι μόνο μαζί του αλλά και με τη μικρή τους αδερφή, Βαλέρια. Κόρη που ο παρουσιαστής απέκτησε με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός: Η φωτογραφία από το αεροδρόμιο

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ