φουσκώνουν-από-περηφάνεια-κοκκινοπο-185

Φουσκώνουν από περηφάνεια: Κοκκινοπούλου-Καφετζόπουλος μαζί μετά το χωρισμό, μοιράστηκαν τα ευχάριστα για τον γιο τους

Το πτυχίο του πήρε ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου, Σπύρος.

Όπως ήταν φυσικό οι περήφανοι γονείς παρέστησαν στην τελετή ορκωμοσίας του 23χρονου Σπύρου και τον καμάρωσαν σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο facebook δηλώνοντας ευτυχισμένος και περήφανος που ο γιος του αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο.

«Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά είναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς ότι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον ότι τις γνώσεις που κέρδισες – το πτυχίο είναι η απόδειξη – ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!», έγραψε στη λεζάντα ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Ο 23χρονος με περηφάνια κι έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του πόζαρε κρατώντας στα χέρια το πτυχίο του μετά την τελετή της ορκωμοσίας.

Στο πλευρό τους βέβαια ήταν και ο μεγάλος γιος του ηθοποιού, Γιώργος.

Το ζευγάρι παρά το χωρισμό του έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις.

«Ναι, έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Με τον Αντώνη (Καφετζόπουλο) αν θέλαμε να παντρευτούμε θα το κάναμε… να μου έρθει με λουλούδια και γλυκά μετά από 20 χρόνια να με ζητήσει από τη μαμά μου… Έχω δεχθεί περισσότερες από μία προτάσεις γάμου. Δεν έχω μετρήσει όλες τις προτάσεις γάμου που μου έγιναν, αλλά μόλις τις άκουγα… Η συντροφικότητα είναι δύσκολο κομμάτι», είχε πει η ηθοποιός.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ