γιαυτό-δε-θέλει-καμία-σχέση-με-ελλάδ-45575

Γι’αυτό δε θέλει καμία σχέση με Ελλάδα: Η βαριά πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον παππού της, το “αγκάθι” & η άρνηση

Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει καμία σχέση με την Ελλάδα, διότι έχει πάρει βαριά πίκρα από τον παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση και δεν την ενδιαφέρουν ούτε η δημοσιότητα, ούτε τα χρήματα που πήρε από εκείνον.


Η Αθηνά Ωνάση πέρασε δύσκολα χρόνια

Ειδικότερα, η “χρυσή” κληρονόμος δεν έχει κρύψει ποτέ την αποστροφή σε καθετί ελληνικό, όπως και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένειά της, παρά τις ανέσεις που της εξασφαλίστηκαν.

Η Αθηνά ήταν κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ. Μετά το θάνατο της μητέρας της, όταν ήταν τριών ετών, μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν.

Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003, αλλά είχε δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, καθώς ήταν καταπιεστικός και σκληρός.

Σε ηλικία 17 ετών, από την Ελβετία μετακόμισε στις Βρυξέλλες και γράφτηκε στη σχολή Νέλσον Πεσόα, παίρνοντας από τον πατέρα της 10.000 ευρώ το μήνα.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν είχε ποτέ εμπιστοσύνη στον Τιερί Ρουσέλ και οδήγησε την οικογένεια να οργανώσει ένα Διοικητικό Συμβούλιο για να ελέγξει τα χρήματα της οικογένειας μέχρι την ενηλικίωση της Αθηνάς.

Η απέχθεια της Αθηνάς Ωνάση προς την οικογένειά της

Σε μία από τις λίγες δημόσιες συνεντεύξεις, στο ιταλικό περιοδικό Oggi, η Αθηνά Ωνάση υπογράμμισε ότι όλα τα προβλήματά της αρχίζουν και τελειώνουν στο επίθετό της, που κληρονόμησε από τον Αριστοτέλη Ωνάση, ενώ η μητριά της επεσήμανε ότι η Αθηνά της είχε πει πως «αν μπορούσε να κάψει όλα τα χρήματα του Ωνάση, θα το έκανε».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ