γιαυτό-σταμάτησε-το-τραγούδι-χάθηκ-43339

Γι’αυτό σταμάτησε το τραγούδι & χάθηκε απ’τη δημοσιότητα: Έτσι είναι στα 74 ο Πασχάλης Τερζής, διέρρευσε φωτο

Ο Πασχάλης Τερζής, που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και από τις πίστες και ζει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, έχει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η κόρη του, Γιάννα Τερζή, μοιράστηκε μια φωτογραφία του πατέρα της, η οποία προκάλεσε εντύπωση με την τεράστια αλλαγή που έχει στην εικόνα του.

Αδυνατισμένος ο Πασχάλης Τερζής

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής, που ξεκίνησε την καριέρα του σε μεγάλη ηλικία, αλλά σταμάτησε απότομα, λόγω προβλημάτων υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, φαίνεται αδυνατισμένος αρκετά, καθώς έχει χάσει περίπου 20 κιλά.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή

Δεν ήξερε τίποτα ο Πασχάλης Τερζής: Συγκλονίζει η κόρη του για το πρόβλημα υγείας της – «Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή»

Μετά από τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, η Γιάννα Τερζή παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μιλώντας για όσα βίωσε.

Η ίδια αποκάλυψε πώς ανακάλυψε ότι έχει όγκο στον νωτιαίο μυελό και μίλησε για το χειρουργείο και τη δύσκολη αποκατάσταση που ακολούθησε ενώ αναφέρθηκε και στον μπαμπά της, Πασχάλη Τερζή.

Όσα είπε η Γιάννα Τερζή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας εμφανίστηκε ο όγκος στον νωτιαίο μυελό, στο ύψος του θώρακα – επενδύμωμα, όπως ονομάζεται – χαμηλής κακοήθειας. Δεν κάνει μεταστάσεις, δεν σε σκοτώνει, αλλά αν δεν το διαγνώσεις εγκαίρως, μπορεί να σε αφήσει παράλυτο.

Έπαθα λουμπάγκο και όταν έκανα μαγνητική φάνηκε η ουρά του όγκου. Αν μεγάλωνε λίγο ακόμη, θα μπορούσε να μου σπάσει το νεύρο και να μου προκαλέσει οτιδήποτε. Παράδειγμα, να τυφλωνόμουν. Μου το είπε ο γιατρός από το τηλέφωνο. Θυμάμαι ακόμη το βουητό στα αφτιά μου. Στη μητέρα μου το είπα σιγά σιγά και ο πατέρας μου το έμαθε όταν έγινε η επέμβαση και ήμουν καλά», περιγράφει η Γιάννα Τερζή στα Νέα.

Ο αδερφός της δεν έφυγε από το πλευρό της ούτε στιγμή!

«Ο αδερφός μου (σ.σ: ήταν κοντά της). Ξύπνησα ύστερα από 11 ώρες χειρουργείο και δεν αισθανόμουν το σώμα μου. Σήκωσα σοκαρισμένη το σεντόνι για να δω που είναι το σώμα μου. Έτσι άρχισε μια νέα περιπέτεια, της αποκατάστασης που κράτησε περισσότερο από έναν χρόνο. Έπρεπε να πάθω να περπατάω από την αρχή, περνώντας πρώτα από τη φάση του αναπηρικού αμαξιδίου.

Ανακτάς την κινητικότητα σου, αλλά δεν είναι βέβαιο πότε θα αποκτήσεις την αισθητικότητα και σε τι βαθμό. Επιστρέφει πολύ σιγά. Ακόμη και τώρα που μιλάμε με διαπερνά ένα ρεύμα. Ύστερα από ένα τέτοιο χειρουργείο δεν είσαι πια ο ίδιος. Γίνονται πράγματα στο σώμα που δεν είναι ορατά. Τα πόδια μου είναι 24ώρες το 24ωρο μουδιασμένα. Πολλά πράγματα δεν μπορώ να τα κάνω.

Η αποκατάσταση ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Έμπαινα και έβγαινα στην κατάθλιψη. Ζήτησα βοήθεια, πήρα αγωγή, την οποία έχω σταματήσει και το αντιμετώπισα», παραδέχθηκε, τελικά, η Γιάννα Τερζή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ