γιώργος-παρτσαλάκης-σταματώ-οριστι-1484

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Σταματώ οριστικά από ηθοποιός. Πάω Κρήτη να περάσω όσα χρόνια μου μένουν»

Γιώργος Παρτσαλάκης: Από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του

Ο ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, ξεκίνησε την καριέρα το 1977 και έκτοτε έπαιξε σε πολλές γνωστές σειρές της τηλεόρασης αλλά και στο θέατρο. Αυτό τον καιρό τον απολαμβάνουμε ως  Λυκούργο Μπράτη στην σειρά του MEGA «Η γη της Ελιάς».

Ο γνωστός ηθοποιός ύστερα από πολλά χρόνια δουλειάς, ανακοίνωσε το τέλος της υποκριτικής του καριέρας. Πιο συγκεκριμένα και καλεσμένος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «The night out», ο ίδιος εξομολογήθηκε την απόφασή του, να επιστρέψει στην Κρήτη, όταν ολοκληρωθεί η σειρά «Η γη της ελιάς».

«Μετά τη «Γη της Ελιάς» έχω αποφασίσει να αποσυρθώ από τα δρώμενα. Θέλω να ζήσω τρυφερά όσο μου έχει μείνει. Η Κρήτη είναι όλη μου η ψυχή», δήλωσε.

Όσα είπε για τον μπαμπά του ο γιος του, Μανώλης:

«Είναι τρυφερός σαν πατέρας βοηθάει πολύ. Η πιο δύσκολη στιγμή με τον πατέρα μου ήταν σε ένα μαγαζί που είχε κάνει και δεν πήγε καλά. Μου αρέσει να τον βλέπω στο θέατρο, μπορεί να έβλεπα και μία παράσταση 40 φορές» ανέφερε. Όταν χώρισαν οι γονείς του εξήγησε πως η κατάσταση κύλησε ομαλά για εκείνον. «Δεν είδα διαφορά, ήμουν μικρός όταν χώρισαν, δεν μου έλειψε κανείς τους», τόνισε.

Ερωτηθείς για τα πρόσωπα που του στάθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, απάντησε: «Μόνο ο γιος μου ο μεγάλος που ήταν τότε 18 χρονών και η αδερφή μου η μικρή που είναι μεγαλύτερη από εμένα. Πήγα στην Κρήτη για ένα χρόνο και το ξανασκέφτηκα και είπα να κάνω μία κίνηση ακόμα» είπε.

«Έχω αλλάξει τόσα σπίτια στην Αθήνα, αλλά σπίτι μου νιώθω μόνο την Κρήτη», είπε κλείνοντας ο γνωστός ηθοποιός.

Βίντεο με τη μεγάλη απόφαση ζωής του Γιώργου Παρτσαλάκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ