γιορτή-της-μητέρας-το-συγκλονιστικό-μ-9095

Γιορτή της Μητέρας: Το συγκλονιστικό μήνυμα της κόρης της Ελπίδας που έχασε πρόσφατα το μωρό της

Ήρα Κατσαντώνη: Συγκίνησε με την ανάρτηση της για τη Γιορτή της Μητέρας

Σήμερα γιορτάζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αφού είναι η Γιορτή της Μητέρας και πολλές Ελληνίδες celebrities μοιράστηκαν στο Instagram τις ευχές τους.

Σε αυτές τις γυναίκες ανήκει και η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, που στις 21 Απριλίου έχασε το μωρό που κυοφορούσε, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου στη γιορτή της Μητέρας, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε μία νέα ανάρτηση με φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανουλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!».

Καθήλωσε η Ήρα Κατσαντώνη με την ανακοίνωση για την απώλεια του μωρού της

Η ανάρτηση για τον χαμό του μωρού

Στις 7 Μαΐου,  η Ήρα Κατσαντώνη δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χέρι της, από την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ