ανακοινώθηκαν-τα-ευχάριστα-για-το-ζευ-6041

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το ζευγάρι: Στιγμές ευτυχίες για Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά μετά από 26 χρόνια γάμου

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Συμπληρώνουν 26 χρόνια παντρεμένοι

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Την 26 επέτειο γάμου τους γιορτάζουν σήμερα ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τη συνόδευσε με μια τρυφερή λεζάντα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο τραγουδιστές φαίνονται να χαλαρώνουν σε δύο ξαπλώστρες, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Διονύσης Σχοινάς έγραψε:

«Καμιά 30αριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά είσαι ελεύθερη!»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πριν από 26 χρόνια, έγινε η πρώτη τηλεοπτική πρόταση γάμου στην Ελλάδα, με τον Διονύση Σχοινά να ξαφνιάζει την Καίτη Γαρμπή, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά.

Καλεσμένοι στην εκπομπή της Ρούλας, Καίτη και Διονύσης πήγαν να υποδεχθούν το 1997 και έφυγαν με βέρες! Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο τραγουδιστής έβγαλε από την τσέπη του το δαχτυλίδι και έκανε την πρόταση. «Τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς τελικά;», είπε, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εύχεται για τον νέο χρόνο.

Η Καίτη έμεινε άφωνη και ψιθύρισε «είσαι τρελός;», η παρουσιάστρια ζήτησε να γίνει η Πρωτοχρονιά νωρίτερα (ήταν είκοσι λεπτά πριν από τις 23:00) και τα μηχανάκια της AGB πήραν τότε φωτιά.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 1997 η Καίτη και ο Διονύσης ενώθηκαν μετά τα ιερά δεσμά του γάμου και από τότε είναι μαζί και αχώριστοι. Έχουν μάλιστα και έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται και αυτός με τη μουσική.

Ήθελα «να ανοίξει η γη να με καταπιεί», είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Μουτσινά ο τραγουδιστής για την γενναία του απόφαση να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της επετείου της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

Φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ