χείμαρρος-οργής-η-εριέττα-κούρκουλ-43631

«Χείμαρρος» οργής η Εριέττα Κούρκουλου για την Κέιτ Μίντλετον – «Έμαθες ότι έχεις καρκίνο και επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο…»

Η συνεχής ενασχόληση του τύπου με την Κέιτ Μίντλετον μέχρι την ανακοίνωση της ίδιας πως πάσχει από καρκίνο ώθησε την Εριέττα Κούρκουλου Λάτση να πάρει θέση.

Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό @yperoxes.gynaikes με την ίδια να προσθέτει “Απλά ντροπή… είμαστε όλοι άνθρωποι αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρω τι σημαίνει πια αυτό”.

Το κείμενο της Εριέττας Κούρκουλου

“Είσαι ένας άνθρωπος, μία μητέρα που μόλις έμαθες ότι έχεις καρκίνο. Και τυχαίνει να είσαι και δημόσιο πρόσωπο! Αλλά είσαι πάνω από όλα άνθρωπος! Εξαφανίζεσαι για να αναρρώσεις και επειδή οτιδήποτε έχει να κάνει με το όνομα σου “πουλάει”, ξεφτιλίζουν τα media την αποστασιοποίηση σου από τα φώτα της δημοσιότητας σε τέτοιο βαθμό, που ενώ έχεις βγάλει δήλωση ότι είσαι άρρωστη και θα απουσιάζεις και είσαι σε περίοδο που κανείς χημειοθεραπείες, αναγκάζεσαι να βγεις on camera να ξανά εξηγήσεις αυτό που σου συμβαίνει! Και μην νομίζετε ότι σταματάει στη Βασιλική οικογένεια, στις διάσημες ή σε συγκεκριμένους ανθρώπους! Ήταν πάντα έτσι αλλά έγινε χειρότερο τα τελευταία χρόνια.. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι από αυτό! Ας προσέξουμε όλοι και όλες τις ερωτήσεις που κάνουμε, τα συμπεράσματα που βγάζουμε γιατί δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να περνάει ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας. Ας είμαστε λίγο πιο άνθρωποι”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ