δεν-τους-ένοιαζε-τίποτα-και-κανένας-θέ-43820

Δεν τους ένοιαζε τίποτα και κανένας: Θέαμα και στην Ιταλία Βανδή – Μπισμπίκης, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που όσο περνάει ο καιρός δείχνουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Όπως αποκαλύφθηκε από τις αναρτήσεις τους στα social media, οι δυο καλλιτέχνες ταξίδεψαν στη Ρώμη.

Μάλιστα, με ανεβασμένη και χαλαρή διάθεση, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης απόλαυσαν τη βόλτα τους στην ιταλική πρωτεύουσα, χορεύοντας το νέο τραγούδι της τραγουδίστριας «Πανσέληνος».

Στο στιγμιότυπο της Δέσποινας Βανδή στο Instagram, φωτογραφίζονται από την Πιάτσα ντι Σπάνια, με τον ηθοποιό να την έχει πάρει αγκαλιά.

Οι αναρτήσεις της Δέσποινας Βανδή

Το ταξίδι του ζευγαριού έρχεται μερικές ημέρες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, με αποτέλεσμα δύο επεμβάσεις με τοποθέτηση stent. Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε μερικές μέρες σε ιδιωτική κλινική, με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός ένιωσε κάποιους πόνους στο στήθος του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του. Όταν την ενημέρωσε για αυτό, εκείνη τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

Πέταξε τα εξτένσιονς για πάντα: Η Βανδή έκοψε τα μαλλιά της καρέ και στα 54 είναι ίδια η Χαρούλα στους Δύο Ξένους

Η Δέσποινα Βανδή, παρά το γεγονός οτι πλέον έχει πατήσει τα 50 έτη, εξακολουθεί να διατηρεί τολμηρότητα στις επιλογές της εμφάνισης, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Η τραγουδίστρια απηύθυνε τις ευχές της για τη Σαρακοστή, εμφανιζόμενη με ένα μαύρο T-shirt, ενώ παράλληλα παρουσίασε το νέο hair look της, μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, λίγες ημέρες πριν.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου διαστήματος, παρατηρήσαμε τις προσπάθειες της να αυξήσει το μήκος των μαλλιών της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, αποφάσισε να κάνει μια εκπληκτική αλλαγή!

Τέλος λοιπόν, τα μακριά μαλλιά για την τραγουδίστρια!

Αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο κοντό κούρεμα, ένα στιλ καρέ που είναι δημοφιλές αυτή την περίοδο.

Όπως παρατηρούμε, η Δέσποινα ανανεώθηκε! Αυτή η αλλαγή προσδίδει έναν νεανικό αέρα και πράγματι αναδεικνύει τη γοητεία κάθε γυναίκας!

Φαίνεται πως η τραγουδίστρια επηρεάστηκε από το look της κόρης της, η οποία έχει παρόμοιο στιλ, και πλέον μητέρα και κόρη φαίνονται ακόμη πιο ομοιόμορφες.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ