επική-αεκτζού-στο-first-dates-τον-είδε-και-έ-45280

Επική ΑΕΚτζού στο «First Dates», τον είδε και “έτρεξε” να φύγει, ” πνίγηκε” και αυτή έτρωγε χαλαρή το φαγητό της

Ένα από τα ραντεβού στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «First Dates» ξεχώρισε για την αποτυχία του, μια κατάσταση που δεν είναι συνηθισμένη στα ραντεβού. Ο λόγος που οδήγησε σε αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα φαίνεται να είχε και μια ποδοσφαιρική χροιά.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ραντεβού που κατέληξε σε ντέρμπι στο «First Dates»

Συγκεκριμένα, η Ναταλία θα συναντούσε τον Δημήτρη, αλλά μόλις τον είδε είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής «θέλω να φύγω».

Τελικά το ραντεβού προχώρησε και έκατσαν παρέα στο τραπέζι. Εκείνη δήλωσε στην κάμερα: «Έχω αρρώστια με την ΑΕΚ. Όνειρό μου είναι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι ΑΕΚτζης και να μπούμε μέσα με τον ύμνο της ΑΕΚ».

Στην συνέχεια ρώτησε τον Δημήτρη: «Τι ομάδα είσαι;» κι εκείνος μάλλον έδωσε την… λάθος απάντηση. «Παναθηναϊκός εννοείται, έχουμε φτιάξει σύνδεσμο».

Η Ναταλία του απάντησε: «Εγώ θέλω να αποχωρήσω». Μάλιστα, στην συνέχεια συνέβη ακόμα ένα περιστατικό μεταξύ τους, αφού ο Δημήτρης «πνίγηκε» με την μπουκιά του και πήγε στην τουαλέτα. Η Ναταλία, ωστόσο, συνέχισε να τρώει λέγοντας στην κάμερα «πρέπει να φάω το φαγητό μου για να μην κρυώσει».

Τελικά στράφηκε στον κάμεραμαν

Παράλληλα, βγήκε έξω μαζί με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, στην οποία είπε πως δεν της αρέσει ο Δημήτρης και θα ήθελε να γνωρίσει τον κάμεραμαν.

Η παρουσιάστρια της απάντησε πως ο οπερατέρ είναι παντρεμένος και μπήκαν ξανά μέσα με την Ναταλία να τραγουδάει Βίσση.

Τελικά ο Δημήτρης ήθελε να βγουν ξανά ραντεβού, αλλά η Ναταλία ήταν εντελώς αρνητική, αφού εκείνος είναι Παναθηναϊκός αλλά και επειδή της είπε πως προτιμάει τον Πάνο Κιάμο από την Άννα Βίσση.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ