γιαυτό-δεν-ανακοίνωσαν-ακόμη-το-δια-44061

«Γι’αυτό δεν ανακοίνωσαν ακόμη το διαζύγιο»: «Τελειωμένος» ο γάμος της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Στήριγμα της Κέιτ Μίντλετον σε κάθε εποχή της ζωής της, ανεξάντλητη πηγή συναισθηματικής στήριξης και συνεχούς προστασίας για την αγαπημένη της κόρη, αναδεικνύεται η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης, η Κάρολ αναδεικνύεται ως καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση της συνοχής και της ενότητας μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ειδικά μετά την πρόσφατη διάγνωση του καρκίνου.

«Η Carole είναι η κινητήριος δύναμη που κρατά την οικογένεια ενωμένη με τον ελάχιστο σαματά και τη μέγιστη σεμνότητα» αναφέρει πηγή στην Independent.

«Πηγαινοφέρνει τον George, τον Louis και τη Charlotte, τους πηγαίνει στο σχολικούς αγώνες και τους δίνει απεριόριστη στήριξη. Είναι μια πραγματική φιγούρα Mary Poppins», σχολιάζει.

Ο Michael, 74 ετών, πατέρας της, και η Carole Middleton, 69 ετών, μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, εκφράζουν την αγωνία και την έκπληξή τους, όπως αναφέρει στην Mirror ένας ειδικός στα θέματα του παλατιού.

«Βρίσκονται στο πλευρό της», δήλωσε στη Mirror ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων και βιογράφος, Duncan Larcombe. «Η Κάρολ και ο Μάικλ έχουν ουσιαστικά ρίξει μια κουβέρτα ασφαλείας γύρω από τα μικρά παιδιά για να τα προστατεύσουν. Σε στιγμές όπως αυτή για την Κέιτ, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να τα φροντίζει κάποιος με μεγάλη προσοχή», προσθέτει.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ