γι-αυτό-το-έκανε-ο-πραγματικός-λόγος-44343

Γι’ αυτό το έκανε: Ο πραγματικός λόγος που η κόρη του Πύρρου Δήμου άλλαξε το όνομά της, χαμός στο διαδίκτυο

Σε μια εξέλιξη που έχει προκαλέσει εκτεταμένη συζήτηση και ενδιαφέρον, η Μαρία, το τρίτο παιδί του επιφανούς Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα και της πρώην συζύγου του, Αναστασίας, προχώρησε σε μια αξιοσημείωτη αλλαγή στις πλατφόρμες των κοινωνικών της δικτύων. Αυτή η απόφαση, αντανακλώντας μια βαθύτερη αφήγηση για τις οικογενειακές της σχέσεις, ιδιαίτερα με τον πατέρα της, την έχει εκτοξεύσει στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Επιλέγοντας να υιοθετήσει στα κοινωνικά δίκτυα το επίθετο της μητέρας της, Σδούγκου, μετά τον θάνατό της το 2018 από καρκίνο, η Μαρία αφήνει να εννοηθεί μια σειρά από σενάρια σχετικά με τη δυναμική των σχέσεών της εντός της οικογένειας. Ο πρόωρος χαμός της μητέρας της έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη όχι μόνο στην ίδια αλλά και στα τρία αδέλφια της, ενώ παράλληλα άφησε τον Πύρρο Δήμα να αναζητά τον έρωτα εκ νέου, κάτι που βρήκε στο πρόσωπο της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Πύρρος Δήμας: Περιμένει σε λίγες μέρες παιδί με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα περιμένουν σε λίγες ημέρες τον ερχομό της κόρης τους, ενώ πριν λίγες εβδομάδες ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου. Η στιγμή που η κόρη του Μαρία επέλεξε να αλλάξει το επώνυμό της έχει μεταφραστεί ως ρήγμα στις σχέση της με τον πατέρα της λόγω του γάμου του.

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Σύμφωνα με την εκπομπή “Γεια σου” του Mega, η Μαρία ζει και σπουδάζει στις ΗΠΑ, όπου ασχολείται και με την άρση βαρών. Έτσι, επέλεξε να μη φέρει το βαρύ επώνυμο του πατέρα της, ώστε να μη συγκρίνεται μαζί του και με την τεράστια πορεία του στον αθλητισμό.

Με τι ασχολείται η κόρη του;

Στις ΗΠΑ η Μαρία έχοντας αφοσιωθεί στην έρευνα στο πεδίο των Νευροεπιστημών. Μάλιστα, έχει ήδη κάνει τις πρώτες της επιστημονικές δημοσιεύσεις σε έγκριτα ερευνητικά περιοδικά, στα οποία παρουσιάζει τα αποτελέσματα των μελετών της για την σχέση των νευρώνων και των ηλεκτρομαγνητικών ερεθισμάτων.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή του στο One Channel για το πώς δέχθηκαν τα παιδιά του τον γάμο του και τον ερχομό του νέου μέλους,ο Πύρρος Δήμας είχε αποκαλύψει πως υπάρχουν προβλήματα. “Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δε μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου”, είχε πει.

Κι όμως το είπε ο Πύρρος Δήμας: Να τι αποφάσισε να αγοράσει για να μην κάνει 6ο παιδί – «Το υπόσχομαι!»

Τη Δευτέρα το βράδυ, ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στα γεγονότα του 2018, όταν έχασε την πρώτη του σύζυγο και μητέρα των τέσσερων παιδιών του, Αναστασία. Αποτελούσε μια εποχή που η ζωή του ήταν πολύ δύσκολη, καθώς η Αναστασία έδινε την δίκη της μάχη της με τον καρκίνο.

Συνομίλησε ακόμα και για τη νέα του σύζυγο, την Αφροδίτη Σκαφίδα, και το ενδεχόμενο ενός έκτου παιδιού. Η Αφροδίτη περιμένει τη γέννηση της τρίτης κόρης τους, η οποία αναμένεται να γίνει το Πάσχα.

Πύρρος Δήμας: Τα όσα ανέφερε

Όπως είπε για όσα έζησε στο πλευρό της Αναστασίας που έδωσε μάχη με τον καρκίνο «πέρασαμε δύσκολα. Δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι βράχος και αυτό έκανα το διάστημα αυτό. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνος μου. Η οικογένεια της Αναστασίας ήταν δίπλα, η μάνα της, οι αδερφές, ο αδερφός της, όλοι ήταν απίστευτα κοντά».

Συγκινημένος πρόσθεσε, δε, «εκεί που χαλάρωνες όταν όλοι έπεφταν για ύπνο και καθόσουν και… ήταν κάτι δύσκολο, το περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τις καλές στιγμές.

Αποκάλυψε, μάλιστα, μια συζήτηση που έκαναν μετά το χειρουργείο όταν «η Αναστασία μου είπε “θα πεθάνω” και της είπα ότι κι εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να βγω στον δρόμο και να με πατήσει αυτοκίνητο. Της είπε ότι εχουμε 4 παιδιά και πρέπει να παλέψουμε για αυτά, δεν με νοιάζει και αν πεθάνω αύριο γιατί έχουμε ζήσει ωραία πράγματα μαζί, που άλλοι δεν τα έχουν ζήσει. Μετά από αυτή τη συζήτηση το πάλεψε αγωνίστρια με χαμόγελο για τα παιδιά».

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε και για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και το πώς το αντιμετώπισαν τα παδιά του: «Είπα στα παιδια ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Όπως είπε για την σημερινή σύζυγό του «έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου»

Μιλώντας, τέλος, για τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμας τα χαρακτήρισε «τα μετάλλιά μου» ενώ με αφορμή το γεγονός ότι «πασχαλιάτικα» θα γεννηθεί η τρίτη κόρη του και στο ερώτημα αν θα πάει για έκτο παιδί απάντησε χαριτολογώντας ότι «θα πάρω τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, το υπόσχομαι».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ