ιταλός-επιχειρηματίας-και-αθλητής-πο-43478

Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Αθηνά Ωνάση – Η φώτο που πρόδωσε την σχέση

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για την Αθηνά Ωνάση και την προσωπική της ζωή, καθώς όπως φαίνεται μετά το διαζύγιο από τον Αλβάρο, είναι και πάλι ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα πληροφορίες θέλουν την «χρυσή» κληρονόμο να χαμογελά ξανά στο πλευρό του Αλμπέρτο Ζόρζι, τον οποίο γνώρισε όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Κορνέτο Κ, καθώς πέρα από επιχειρηματίας, είναι και αθλητής ιππασίας.

Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλμπέρτο Ζόρζι, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, έχουν πραγματοποιήσει πολλές κοινές εξόδους, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιώσει την μεταξύ τους σχέση. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν φήμες πως η Αθηνά Ωνάση ήταν το τρίτο πρόσωπο, αλλά και η αιτία χωρισμού του Αλμπέρτο Ζόρζι με τη σύζυγό του, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι, κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της «χρυσής» κληρονόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλμπέρτο Ζόρζι μεγάλωσε στο Μονσελίτσε κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιφέρεια του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν σε ηλικία εννέα ετών ο αδελφός του τον έπεισε να ανέβει σε ένα πόνι. Ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται με την ιππασία από τα 18 του, ενώ σπούδασε μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης, των αυτοκινήτων.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ