καρφώθηκαν-όλοι-στα-πόδια-της-κουκ-43582

“Καρφώθηκαν” όλοι στα πόδια της: Κουκλάρα στα 69 της η Έλλη Στάη, τόλμησε να φορέσει αυτά και αποθεώθηκε

Η Έλλη Στάη εμφανίστηκε με εξαιρετική φινέτσα στην Αθήνα, παρευρισκόμενη σε μια λαμπερή εκδήλωση. Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και η Vogue Greece αναβίωσαν τον μυθικό «Χορό της Αμυγδαλιάς», μια εμβληματική χοροεσπερίδα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου και εξελίχθηκε σε μια από τις πλέον σημαντικές εορταστικές εκδηλώσεις της κοσμικής Αθήνας τη δεκαετία του ’30.

Σε μια βραδιά όπου το επίσημο ντύσιμο συνδύαζε μοναδικά το παρελθόν με τη σύγχρονη αισθητική, λαμπεροί καλεσμένοι από τον κλάδο της φιλοξενίας, της ναυτιλίας, της επιχειρηματικής κοινότητας, της πολιτικής, της τέχνης, της μόδας και της ψυχαγωγίας απήλαυσαν μια εξαιρετική εμπειρία στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Για την περίσταση, η Έλλη Στάη επέλεξε ένα λευκό κοστούμι με κλασική γραμμή, το οποίο συνδύασε με μια μαύρη μπλούζα διακοσμημένη με παγιέτες και ένα εντυπωσιακό κολιέ με λευκά μαργαριτάρια.

Προσέθεσε την τελευταία πινελιά στο σύνολό της με λευκές γόβες που διακοσμούνταν με πέρλες. Ήταν ένα σχέδιο που μάλλον θα συνάντα κάποιος σε μία νυφική εμφάνιση, και αυτό έκανε τη διαφορά στο ντύσιμό της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ