μετά-την-ανακατασκευή-του-κρανίου-η-κα-43379

Μετά την ανακατασκευή του κρανίου: Η κατάσταση της υγείας του Κωνσ/νου Αγγελίδη 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα

Μετά την ανακατασκευή του κρανίου: Η κατάσταση της υγείας του Κωνσ/νου Αγγελίδη 7 χρόνια μετά τη μοιραία νύχτα

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης φαίνεται ότι επιστρέφει στην καθημερινότητά του, μετά το τροχαίο που είχε, στις 24 Δεκεμβρίου 2017, οπότε τραυματίστηκε σοβαρά.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής οδηγούσε τη μηχανή του, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τη μηχανή του δημοσιογράφου.

Ο παρουσιαστής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα και τραύματα στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι η η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή, κατάφερε να αναρρώσει και μετά από μήνες φυσικοθεραπείας, περπάτησε ξανά και φαίνεται να επιστρέφει δειλά δειλά στην καθημερινότητά του.

Τα κατάφερε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Σε βίντεο από τα νότια προάστια, ο παρουσιαστής είναι πλήρως λειτουργικός, καθώς περπατάει κανονικά, μπαίνει στο αυτοκίνητο και πηγαίνει τον γιο του στο σχολείο.

Advertisement

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την περιπέτειά με την υγεία του, υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης του ΚΟΚ και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που του έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή.

Η τεράστια πρόοδος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του, ο δικηγόρος του επεσήμανε «η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας».

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης επέστρεψε σπίτι: Η φώτο αγκαλιά με τον γιο του και τα συγκινητικά λόγια της συζύγου

Εβελίνα Βαρσάμη: Πρόκειται για τη σύζυγο του γνωστού παρουσιαστή, Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα, με τη μοτοσικλέτα του, το 2017. Από τότε, ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του, περνούν ένα καθημερινό Γολγοθά, με τον γνωστό παρουσιαστή να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επανακάμψει. Αναλυτικότερα, τα όσα ανέφερε η σύζυγός του για τον ίδιο και όχι μόνο:

Εβελίνα Βαρσάμη: Τι δήλωσε στην εφημερίδα της «Real News»

«Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε στο σπίτι μας. Μετά από 2,5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου. Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει!

Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε. Οι ευχές σας, παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμητες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε».

Εβελίνα Βαρσάμη: Η φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook, με το σύζυγο και το γιο τους

Εβελίνα Βαρσάμη: Η λεζάντα στη φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook, με το σύζυγο και το γιο τους

«Ύστερα από 2,5 χρόνια οι άντρες της ζωής μου είναι και πάλι μαζι❤!!!!».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ