όλα-ψέματα-για-τον-πασχάλη-τερζή-η-κόρη-44199

Όλα ψέματα για τον Πασχάλη Τερζή: Η κόρη του βάζει τα πράγματα στην θέση τους για την κατάσταση της υγείας του

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.


Γιατί επέλεξε να πάει στην Αμερική η Γιάννα Τερζή

Για τη ζωή της στην Αμερική, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «έζησα 9 χρόνια στην Αμερική. Τη μισή μου επαγγελματική ζωή την έζησα εκεί. Ξεκίνησα από το μηδέν, τη στιγμή που πήγε να γίνει πολύ σοβαρό το εδώ για μένα, με τη νύχτα και τα κέντρα διασκέδασης. Πνίγηκα από το lifestyle της νύχτας, δεν μου ταιριάζει αυτή η νοοτροπία, τουλάχιστον στο είδος με το οποίο ήθελα να ασχοληθώ εγώ. Δεν ήμουν διατεθειμένη να πληρώνω καθημερινά το κόστος που φέρνει, κυρίως το ξενύχτι και όλη η νοοτροπία. Δεν είναι ότι με πείραξε κάτι συγκεκριμένο, το τραπέζι ή το λουλούδι. Αισθανόμουν λίγο σαν εξωγήινη. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που υπηρέτησε τη νύχτα, απλά εγώ δεν μπορούσα να το εξυπηρετήσω με τον τρόπο που έπρεπε».

Η αποκάλυψη της Γιάννας Τερζή για τον Πασχάλη Τερζή

Σχετικά με τον μπαμπά της, Πασχάλη Τερζή, η Γιάννα Τερζή επεσήμανε «ο μπαμπάς μου είναι καλά. Εντάξει, έχουμε τα κλασικά προβλήματα των 75 πλέον: ξέρεις, η πίεση, αυτά. Είναι μικρός, να είναι καλά».

Όσον αφορά τη συνήθειά του να τραγουδά με ενσύρματο μικρόφωνο, η τραγουδίστρια σημείωσε «έχω την εντύπωση ότι ο πατέρας μου θεωρεί πως το ενσύρματο μικρόφωνο έχει άλλη απόδοση μουσικά και στα αυτιά του και στο κοινό».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ