όλοι-κλαίνε-για-τον-βασίλη-καρρά-στα-μα-43955

Όλοι κλαίνε για τον Βασίλη Καρρά: Στα μαύρα ξανά το χωριό του 3 μήνες μετά τον θάνατό του, την Κυριακή το μνημόσυνο

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες από τον χαμό του Βασίλη Καρρά. Ο εκλιπών καλλιτέχνης, μετά από μια ανδρεία μάχη με τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή στις 24η Δεκεμβρίου του 2023, σε ηλικία 69 ετών, γεγονός που προκάλεσε βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την οικογένειά του και τους χιλιάδες φαν του.


Με αφορμή την επέτειο των τριών μηνών από τον θάνατό του, την Κυριακή 31η Μαρτίου, θα διεξαχθεί μνημόσυνο προς τιμήν του στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Γεροπλάτανο Χαλκιδικής.

Επίσης, μετά τη λήξη της τελετής, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής, και η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα, θα προβούν σε κοινή ανακοίνωση σχετικά με τη μεγάλη συναυλία προς τιμήν του αδικοχαμένου καλλιτέχνη.

Με βάση την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, το αφιέρωμα στη μνήμη του θα πραγματοποιηθεί, Θεού θέλοντος, μετά από έναν χρόνο από την απώλειά του. Υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2025 στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, αναφέρει, «Ιερό μνημόσυνο από την ΣΟΝΕ στην μνήμη του αειμνήστου καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο την Κυριακή 31/3/24 στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ