πας-να-μας-πλασάρεις-τα-ξύγκια-φυσιολ-37775

«Πας να μας πλασάρεις τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο»: Η πιο σωστή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο μήνυμα στα social

Η Δανάη Μπάρκα έχει δεχτεί πολλές φορές υβριστικά μηνύματα. Τώρα είδε πάλι ένα τέτοιο και έδωσε την πιο κατάλληλη απάντηση.

Το προσβλητικό μήνυμα

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες», γράφει αρχικά το μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Facebook.

«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο», καταλήγει η αποστολέας στο αισχρό μήνυμα.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στις προσβλητικές παρατηρήσεις και κοινοποίησε τη συνομιλία σε story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Φωτεινή, είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο, επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα.

Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία, γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», της έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

«Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε τη μαμά μου», έκλεισε χαριτολογώντας η Δανάη Μπάρκα.

Κλείνοντας, αυτή ήταν η αποστομωτική απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας. Τέτοια προσβλητικά σχόλια καλό είναι να μην γίνονται.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ