πρώτα-θέλω-αυτό-ο-πιο-περιζήτητος-η-45939

“Πρώτα θέλω αυτό” Ο πιο περιζήτητος ηθοποιός ο Φιλιππίδης – Τον παρακαλάνε να γυρίσει στα θέατρα

“Πρώτα θέλω αυτό” Ο πιο περιζήτητος ηθοποιός ο Φιλιππίδης – Τον παρακαλάνε να γυρίσει στα θέατρα

Ο ηθοποιός μετά τον χρόνο που παρέμεινε στην φυλακή και το εφετείο που εκκρεμεί για εκείνον, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε, εμφανώς έχει αποτραβηχτεί από όσα σχετίζεται με την υποκριτική.

Οι αποφάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη για το επαγγελματικό του μέλλον

Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ της εκπομπής του ANT1, ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να έχει επαγγελματκές προτάσεις για μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται να έχει δώσει τέλος στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά στο σανίδι, ωστόσο, επεξεργάζεται την πρόταση να γίνει καλλιτεχνικός διευθυντής σε ένα νέο θέατρο.

Δείτε επίσης: «Γι’ αυτό κυνήγησαν τον Πέτρο Φιλιππίδη οι 3 γυναίκες – Υπάρχει μία εταιρεία και…»!

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο επίπεδο για δύο απόπειρες βιασμού και αναμένεται η τελική απόφαση του εφετείου τον Ιούνιο του 2024. Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των καταγγελλουσών και αν εν τέλει θα δεχτεί τις καλλιτεχνικές προτάσεις, που του έχουν γίνει.

Ξέσπασμα Γιάννη Μπέζου για Πέτρο Φιλιππίδη

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την πολύκροτη υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού από συναδέλφισσές του.

Ο ηθοποιός θέλησε, μάλιστα, να κάνει μια σαφή τοποθέτηση για την αναφορά που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε εκείνον κατά την απολογία του.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος εξομολογήθηκε: «Δε με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δε θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δε με ξαφνιάζει τίποτα, γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί».

«Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δε θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό, για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο αναπαράγει τέτοια πράγματα. Δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δε δίνουμε σημασία», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Μπέζος στη βραδινή εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ