τα-παράτησε-όλα-μετακόμισε-στο-χωριό-τ-44544

Τα παράτησε όλα, μετακόμισε στο χωριό του, έγινε αγρότης: Πως είναι και τι κάνει στα 75 ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Ο Ηρακλής Τσίκινης, ένας πολύ καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου, μίλησε στη κάμερα του Open σχετικά με την υγεία και τη ζωή του ηθοποιού.

Πως είναι και τι κάνει στα 75 ο Πάνος Μιχαλόπουλος


Ο ηθοποιός δεν ζει πλέον στην Αθήνα και έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν φήμες που αναφέρουν προβλήματα υγείας και απομόνωση, ωστόσο ο φίλος του τον έχει δει πρόσφατα και ξεκαθαρίζει την κατάστασή του.

Τα παράτησε όλα, μετακόμισε στο χωριό του, έγινε αγρότης

ο Ηρακλής Τσίκινης αρχική δήλωσε στην εκπομπή Επί τόπου: «Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια μένει στο χωριό της Μικρομάνης, πολύ κοντά στην Καλαμάτα. Χαίρεται πάρα πολύ για αυτό που ζει στην Καλαμάτα. Ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του. Είναι γοητευτικός και ίδιος με προηγούμενα χρόνια, πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος. Εκπέμπει ομορφιά, ευγένεια και καλοσύνη.

Δεν έχει να κάνει με απομόνωση ούτε έχει σχέση με τις συνεργασίες του, είναι επιλογή του. Έχει πάρα πολλούς φίλους. Περνάει αρκετό χρόνο και στην Αθήνα. Απλά για λόγους που ικανοποιούν το μέσα του ακολούθησε αυτή τη διαδρομή» Και συνέχισε λέγοντας : «Βέβαια, μου ομολόγησε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις να επανέλθει είτε στο θέατρο ή σε κάποια σειρά και το σκέφτεται, αλλά είναι θέμα δικό του. Είναι πάρα πολύ υγιής, έχει φοβερή φυσική κατάσταση και μου έκανε εντύπωση. Τον είδα πάρα πολύ ευτυχισμένο».

Η πρόσφατη φωτογραφία του

Μαθεύτηκε ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος «σπάει« τη σιωπή του για 1η φορά μετά από χρόνια

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η είδηση πως ο Πάνος Μιχαλόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, έπειτα από καιρό, την εβδομάδα που μας πέρασε. Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» παρουσίασε τις πρώτες δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού τις οποίες και έκανε στον Πάνο Κατσαρίδη πριν από λίγες ώρες.

Σε αυτές, λοιπόν, ο αγαπημένος μας ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απέχει εδώ και 12 χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να επιθυμεί να επανέλθει στο μέλλον. «Μετά τη σειρά «Η ώρα η καλή» πήρα συνειδητά την απόφαση να σταματήσω αυτή τη δουλειά. Δεν έχω τίποτα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της. Ίσα ίσα την τιμώ γιατί μου έδωσε πολλά. Μου λένε ότι μέχρι σήμερα οι σειρές που παίζω κάνουν υψηλή τηλεθέαση και ξέρω ότι ο κόσμος μ’ αγαπάει. Είναι όμως για μένα στάση ζωής να μην ξαναβγώ στην τηλεόραση».

«Ζω πια μια άλλη ζωή και φροντίζω τον Πάνο και τις ανάγκες του. Με θυμώνουν δημοσιεύματα που με έχουν πεθάνει 3 φορές γιατί αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου».

«Κάνω μπάνια στη θάλασσα, χειμώνα – καλοκαίρι και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ