θα-τα-πούνε-σπίτι-σούσουρο-με-την-ανα-43770

Θα τα πούνε… σπίτι: Σούσουρο με την Αναστασία Ρουβά πήγε να δει τον Σάκη και δεν σταμάτησε να πετά λουλούδια

Η Αναστασία Ρουβά έχει εισέλθει δυναμικά στον κόσμο των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας τους τελευταίους μήνες, με τους ακολούθους της στην πλατφόρμα TikTok να αυξάνονται συνεχώς.

Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει πλέον φτάσει την ηλικία των 16 ετών, ενώ η ομοιότητα με τη μητέρα της είναι εμφανής και εντυπωσιακή.

Την περασμένη Κυριακή, στις 24 Μαρτίου, η Αναστασία Ρουβά κοινοποίησε στην πλατφόρμα του TikTok το πρόσφατο βίντεο της, κερδίζοντας την προσοχή των διαδικτυακών της φίλων. Οι σχολιασμοί εστιάστηκαν τόσο στην εκθαμβωτική εμφάνισή της όσο και στις επιδέξιες χορευτικές της κινήσεις.

@anastasia.rvs

dont cha 😉

♬ original sound – anastasia

Παρουσιάστηκε, ωστόσο, και ένα επιπλέον βίντεο στο TikTok, στο οποίο η Αναστασία Ρουβά διασκεδάζει κάτω από τη σκηνή, επαινώντας τον πατέρα της και ρίχνοντας λουλούδια ενώ αυτός ερμήνευε.

@joan_kap * όταν η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια είναι η κόρη σου…και λιώνει 💫❤️ @Sakis Rouvas @anastasia #sakisrouvas #sakis #rouvas #anastasia #father #fatherdaughter #love #purelove ♬ πρωτότυπος ήχος – Joan_Kap

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ