θέμης-αδαμαντίδης-για-απόστολο-λύτρα-46850

Θέμης Αδαμαντίδης για Απόστολο Λύτρα: «Ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή το ότι ο ποινικολόγος εκπροσωπούσε την Βαρβάρα Κίρκη, που είχε καταγγείλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.


Ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε: «Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του.

Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται δείχνει μια λίγο υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά».

Ακούγοντας την τελευταία φράση του Θέμη Αδαμαντίδη, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Τι συζητάμε τώρα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ