το-θαύμα-του-πάσχα-για-το-δημήτρη-κόκοτ-45387

Το θαύμα του Πάσχα για το Δημήτρη Κόκοτα: Ευχάριστα νέα, αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ένα αισιόδοξο Πάσχα αναμένεται να κάνει η οικογένεια του Δημήτρη Κόκοτα καθώς τα νέα για την υγεία του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει ανακτήσει μεγάλο μέρος των αισθήσεων του καθώς διατηρεί ανοιχτά τα μάτια του ενώ αντιδρά και σε βαθιά ερεθίσματα. Μάλιστα ακόμη και οι γιατροί τονίζουν και μιλούν για μεγάλη πρόοδο και πως όλα δείχνουν πως θα επανέλθει.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Κόκοτας δεν μπορεί να έρθει ακόμη σε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μιλά.

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Σουλάκη μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα:

«Μετά από έναν μήνα υπάρχουν αισιόδοξα νέα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα. Έχουν μειώσει οι γιατροί τις τελευταίες ημέρες την καταστολή και φαίνεται ότι ανταποκρίνεται σε απλές οδηγίες που του δίνουν οι γιατροί, δηλαδή χθες και σήμερα του ζήτησαν να ανοιγοκλείσει τα μάτια του και ανταποκρίθηκε θετικά. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά αποκαθίστανται οι νευρολογικές του λειτουργίες».

«Βέβαια, σε τι βαθμό θα φανεί το επόμενο διάστημα και σίγουρα δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Ο δρόμος είναι μακρύς. Αυτές οι διαδικασίες δεν είναι απλές ούτε γρήγορες. Θα χρειαστεί να περάσει χρόνος για να μπορέσει ο ασθενής σιγά σιγά να συνέλθει».

«Στόχος αυτήν τη φορά, από Δευτέρα, είναι να μπορέσει να αποσωληνωθεί. Ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο, γιατί έχει δικές του αναπνοές, δηλαδή μπορεί να αναπνεύσει χωρίς τη βοήθεια του μηχανήματος κι αυτό είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό σημάδι κι από τη στιγμή που θα καταφέρει να αποσυνδεθεί από τον αναπνευστήρα θα έχει απομακρυνθεί σαφώς κι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος από την παραμονή του στη ΜΕΘ».

«Στην πραγματικότητα, το προηγούμενο διάστημα υπήρχε μια μεγάλη στασιμότητα. Δεν υπήρξε θεαματική βελτίωση και για αυτό υπήρξε και πολύ μεγάλη αγωνία κι από την πλευρά των γιατρών και από την πλευρά των συγγενών, η σύζυγός του. Αγωνιούσαν όλοι πάρα πολύ. Υπήρχε μεγάλη στασιμότητα. Τώρα αυτά τα θετικά σημάδια δείχνουν ότι θα μπορέσει ενδεχομένως ο άνθρωπος αυτός -είναι ένας νέος άνθρωπος- να επιστρέψει στη ζωή του, με κάθε επιφύλαξη πάντα. Είναι διαδικασία που θα πάρει χρόνο».

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα μηνύματα για την υγεία του

Η δημοσιογράφος, Ιωάννα Σουλάκη, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ