το-ζάρι-της-σάττι-έχει-γίνει-international-ξετρ-43321

Το «Ζάρι» της Σάττι έχει γίνει international: Ξετρελαμένος ένας Τζαμαϊκανός

Ακόμη και εάν οι Έλληνες αμφιταλαντεύονται για το έαν είναι ωραίο το τραγούδι μας στη Eurovision ή όχι, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Το Zari της Μαρίνας Σάττι σαρώνει στο εξωτερικό και οι ξένοι είναι τρελοί φαν της έθνικ τραγουδίστριας.

Τα βίντεο στα social media, ξένων Youtuber, διαδέχονται το ένα το άλλο, και πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ενθουσιαστεί με την ελληνική συμμετοχή κάνοντας το τραγούδι viral.

Ανάμεσά τους και ένας Τζαμαϊκανός ο οποίος… αποτρελάθηκε με το Zari . Έχει ανεβάσει το βίντεο πριν από 6 μέρες και ήδη μετρά πολλές χιλιάδες προβολές.

«Το μπιτ είναι απίστευτο. Είναι πραγματικά απίστευτο! Το ακούω για πρώτη φορά και νιώθω το ρυθμό», σχολίασε για το τραγούδι και το video clip της Μαρίνας Σάττι και συνέχισε: «Είμαι έκπληκτος! Είναι πάρα πολύ όμορφο το ελληνικό τραγούδι. Εξαιρετικό τραγούδι, εξαιρετική χώρα, εξαιρετικό βίντεο και απίστευτη ενέργεια. Δεν υπάρχει η φωνή της, έχω ενθουσιαστεί! Wow!».

«Αυτή πρέπει να κερδίσει, η χορογραφία σε αυτό το βίντεο είναι εντυπωσιακή, η μουσική είναι φαινόμενο», είπε σε άλλο σημείο όπου είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Τέλος, άρχισε να χορεύει ενθουσιωδώς αμέσως μόλις το άκουσε το «Τα τα»

Απολαύστε την αντίδραση του εδώ:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ