τον-κοιτάζει-και-λιώνει-η-ελένη-δήμου-ζ-45010

Τον κοιτάζει και λιώνει: Η Ελένη Δήμου ζει τον έρωτα στα 64 της, ο άντρας της ζωής της και τα 36 χρόνια γάμου

H Ελένη Δήμου είναι μία από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής showbiz, η οποία ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με την μοναδική φωνή της.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ίδια είναι παντρεμένη τα 36 τελευταία χρόνια με τον Άκη Γκολφίδη, ηχολήπτη και μουσικό παραγωγό και οι δυο τους δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτά τους.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους.

Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης.

Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είχε πει η Ελένη Δήμου σε σπάνια συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο Vox όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν την παράσταση του Θανάση Αλευρά τον οποίο και συνεχάρησαν στο τέλος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ