βάφτισα-την-κόρη-μου-και-ο-πατέρας-δεν-45997

«Βάφτισα την κόρη μου και ο πατέρας δεν ήρθε ούτε στην εκκλησία, δεν αναγνωρίζει το ίδιο του το παιδί»

Η Μαρία Καρλάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», χθες, Δευτέρα, με αφορμή τη βάφτιση του γιου της, στη Λέσβο, αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του παιδιού και της οικογένειάς του.

Ο γιος της Μαρίας Καρλάκη έχει το επίθετό της

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «ο πατέρας του παιδιού μου ήταν από την αρχή απών, απλώς εγώ δεν ήθελα να συζητήσω και έλεγα ότι όλα είναι καλά. Πλέον δεν μπορώ να κρύψω κάτι και να πάρω άλλο μέρος στην προσπάθεια που έκανα ώστε να είναι όλα καλά. Το παιδί έχει το επίθετό μου».

Και πρόσθεσε η Μαρία Καρλάκη «στη γέννα είχε έρθει, προσπαθούσα να είμαι γλυκιά μαζί του. Δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το παιδί, δεν έχω θέμα να κάνω τεστ DNA. Όταν γίνεται αναγνώριση, υπάρχουν και υποχρεώσεις. Επειδή δεν έχει πληρωθεί κάποια υποχρέωσή του, κατανοώ ότι δεν θέλει να υπάρχει ως υποχρέωση συγγενικά».

Πως επέλεξε η Μαρία Καρλάκη τα ονόματα του γιου της

Όσον αφορά τα ονόματα του γιου της, σημείωσε «τον Ραφαήλ τον είχα τάξει στον άγιο, γι’ αυτό και το όνομα και το Μηνάς το έδωσα εγώ, γιατί όταν γεννήθηκε ήταν του Αγίου Μηνά και είχα περάσει δύο μέρες στην εντατική στην εγκυμοσύνη μου».

Σχετικά με τη σχέση που έχει με τον πατέρα του γιου της, η Μαρία Καρλάκη ανέφερε «μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε επαφές με τον πατέρα του παιδιού μου. Είχα καλέσει την οικογένειά του στη βάφτιση, αλλά δεν ήρθε κανείς. Μετά τη γέννα, ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τις φωνές, γιατί δεν έγραφαν τα sites το όνομά του».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ