βασιλική-τρουφάκου-η-μεγάλη-αποκάλυψ-44798

Βασιλική Τρουφάκου: Η μεγάλη αποκάλυψη για τον σύντροφο της λίγο πριν γίνει μανούλα και το φύλο του μωρού

Φέτος, για πρώτη φορά, η Βασιλική Τρουφάκου θα γιορτάσει την γιορτή της Μητέρας στις 12 Μαΐου 2024.


Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Mega «Famagusta» πλέον μετρά τον χρόνο αντίστροφα μέχρι να υποδεχτεί στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Παρά το γεγονός ότι διατήρησε το μυστικό για αρκετό διάστημα, πλέον ανοίγεται και μοιράζεται με το διαδικτυακό κοινό της φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της, αναδεικνύοντας τη χαρά που νιώθει καθώς προχωρά στο ταξίδι της μητρότητας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, η Βασιλική Τρουφάκου έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μέσων επικεντρώνοντας την προσοχή μόνο στην επαγγελματική της δραστηριότητα, εξαιτίας αυτού του λόγου δεν είχαμε καμία γνώση για την προσωπική της ζωή έως τώρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real life» και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, ο σύντροφος της Βασιλικής Τρουφάκου φέρει το όνομα Κώστας, ανήκει εκτός του χώρου του θεάματος και απασχολείται στο διπλωματικό σώμα.

Η όμορφη ηθοποιός δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη και μάλιστα πρόσφατα έμαθε και το φύλο του μωρού που περιμένει και είναι… αγοράκι, σύμφωνα με τη Real

Πρόσφατα, η Βασιλική Τρουφάκου και ο σύντροφός της πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην Πορτογαλία, από το οποίο η ίδια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα, διατηρώντας όμως την απόρρητη φύση της σχέσης της, καθώς δεν απεικονίζει πουθενά τον αγαπημένο της σύντροφο.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ