η-εκ-βαθέων-εξομολόγηση-της-ειρήνης-με-7285

Η εκ βαθέων εξομολόγηση της Ειρήνης Μερκούρη: «Τιμή για μένα να γίνω καλόγρια. Ο άντρας μου με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι»

Ειρήνη Μερκούρη: Η επιστροφή στα φώτα της δημοσιότητας

Η Ειρήνη Μερκούρη έκανε τη μεγάλη επιστροφή στα φώτα της δημοσιότητας. Μετά από πολλά χρόνια αποχής από το τραγούδι, επέστρεψε στο J2US ενώ παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στη Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως υπογράμμισε η Ειρήνη Μερκούρη «από ένα σημείο και μετά ήταν προσωπική μου επιλογή να απέχω από τη μουσική. Δεν υπάρχει λόγος να το αναλύσω. Έκανα στην άκρη για κάποιο λόγο, στη συνέχεια ήρθε ο γάμος μου και τον απολαμβάνω. Με γεμίζει ο άντρας μου, είμαστε 7,5 χρόνια μαζί. Είμαστε καλά και έτσι θέλω και εύχομαι να είμαστε πάντα. Το 2019 ήμουν έτοιμη να επιστρέψω και να δουλέψω βράδυ αλλά ήρθε το lockdown».

Σχετικά με τον σύζυγό της, επεσήμανε «ο Γιάννης, ο άντρας μου, δεν με έχει δει σε stage πριν. Γνωριστήκαμε στο γραφείο του που είχα πάει για κάτι εξετάσεις. Είναι γιατρός χειρούργος. Είναι πολύ σημαντικός στη δουλειά του και τον θαυμάζω πολύ, τόσο σαν άντρα όσο και σαν επιστήμονα. Χαίρεται πάρα πολύ που επέστρεψα γιατί δεν είχε προλάβει να με δει στη πίστα. Όταν γνωριστήκαμε, με είδε με σορτσάκι, αθλητικά… και ένας άλλος φίλος του, του είπε ποια είμαι. Λογικά με ερωτεύτηκε χωρίς να ξέρει τι είμαι. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν ήθελα σχέση, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου ίσως και για πάντα, εκεί ήρθε».

Και συμπληρώνει η Ειρήνη Μερκούρη «κατά καιρούς είχα επαγγελματικές προτάσεις αλλά όταν κάτι δε σε πάει ένα βήμα μπροστά, δε με αφορά. Ναι μεν μου έλειπε το τραγούδι, αλλά δε θα έδινα και τα πάντα γι’ αυτό…. Δεν έφυγα ποτέ από το τραγούδι επειδή παντρεύτηκα. Αυτά είναι κακοήθειες. Δεν παράτησα ποτέ τη δουλειά μου για τον γάμο μου. Το ένα, δεν ακυρώνει το άλλο».

Η Ειρήνη Μερκούρη  για την πίστη της

Για την πίστη της, η Ειρήνη Μερκούρη σημείωσε «σε μοναστήρια πάω πάντα γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ. Κατά καιρούς πήγαινα, και πηγαίνω σε μοναστήρια, και στην Παναγία της Τήνου, και κάθομαι 3 μέρες για να προσκυνήσω. Ήθελα την ψυχική μου ηρεμία. Ο Χριστός και η Αγία Τριάδα είναι τα πάντα για μένα, μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά όλος ο κόσμος. Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό γιατί, δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζεις με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου…Για να το τελειώσω για κάποιους, είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη και δεν είμαι απλά για να το λέω. Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία. Αυτό πιστεύω και θα το ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δε πρόκειται να αλλάξω πίστη ποτέ. Και να μου κόψουν το κεφάλι πάλι Χριστιανή Ορθόδοξη θα είμαι. Για να το τελειώσουμε. Ήμουν ανέκαθεν έτσι…».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ