η-πιο-λαμπερή-και-χαμογελαστή-μαμά-της-s-6562

Η πιο λαμπερή και χαμογελαστή μαμά της showbiz: Οι πρώτες φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου από το μαιευτήριο

Ιωάννα Μαλέσκου: Πως είναι η παρουσιαστρία μετά τον τοκετό

Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μανούλα και βγήκε από μαιευτήριο πιο λαμπερή και χαμογελαστή από ποτέ. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Πλέον έχει επιστρέψει στο σπίτι της και έχει ξεκινήσει και επίσημα η καθημερινότητά της ως μαμά.

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας επιλέγοντας ασπρόμαυρο σύνολο.

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας επιλέγοντας ασπρόμαυρο σύνολο.

Τι δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τη γέννα του παιδιού της

«Αρχικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, πρέπει να σας πω ότι πέρα από την φόρτιση τη συναισθηματική και τις ορμόνες οι οποίες είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι το κουβαλούσα τόσο καιρό. Μας κράτησε όλο τον χρόνο που ήθελε εκείνη για να έρθει στον κόσμο και τελικά είναι στην αγκαλιά μας, μόνο ευλογία νιώθω».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν συγκινήθηκε η παρουσιάστρια απάντησε «αν συγκινήθηκα λέει; ετοιμάζομαι να ξανακλάψω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι πρώτες ώρες είναι αυτό το βάπτισμα του πυρός που λέμε, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, ένα αυτοκολλητάκι -έτσι την λέω- και ότι αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί. Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει τελείως δικό μου, δηλαδή είμαι άυπνη είμαι λίγο ζορισμένη, όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και τώρα ειδικά που επιστρέφουμε και στο σπίτι».

Ακόμη, η ίδια τόνισε: «Ο φυσιολογικός τοκετός, όπως γέννησα εγώ έχει και τις δυσκολίες του, αλλά όταν έχεις πραγματικά στο πλευρό σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, τον γιατρό μου τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ, την υπέροχη μαία μου αλλά και όλη την ομάδα του Ιασώ, όλους τους ανθρώπους ξεχωριστά, νιώθεις πως είναι στην οικογένεια σου και ακόμα και σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, που αν μια γυναίκα που μας ακούει τώρα δεν το έχει ζήσει, νιώθεις ασφάλεια», προσθέτοντας ότι γεννήθηκε 3 κιλά.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ