η-πρώτη-ανάρτηση-του-nemo-μετά-την-νίκη-του-45666

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά την νίκη του στην Εurovision – «Η αγάπη πάντα νικάει στο τέλος»

Στον χθεσινό (11/5) μεγάλο τελικό της Eurovision κέρδισε η Ελβετία, την οποία εκπροσωπούσε το Nemo Mettler με το κομμάτι «The Code». Μετά τη νίκη του το Nemo ανέβασε ένα βίντεο στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Σε αυτό το βλέπουμε στη σκηνή της Eurovision να κρατάει το βραβείο του. Μεταξύ άλλων, το Nemo λέει: «Είμαι τόσο ευγνώμων, ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας, που ακούσατε την ιστορία μου και την ιστορία τόσων άλλων ανθρώπων… Η αγάπη πάντα νικάει στο τέλος».

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Έσπασα τον κώδικα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ μέσα από την καρδιά μου».

H Μαρίνα Σάττι, με την οποία όπως φαίνεται δέθηκαν πολύ κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, έγραψε κάτω από την ανάρτηση: «Ω ναι το έκανες».

Θυμίζουμε πως όταν ανακονώθηκε η νίκη της Ελβετίας η Μαρίνα Σάττι δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο Ελβετός καλλιτέχνης στη σκηνή, όπου ανέβηκε για να παραλάβει το τρόπαιο και να ερμηνεύσει ξανά το «The Code».

Μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό, το Nemo μίλησε σε συνέντευξη Τύπου για τις «φιλίες ζωής» που πιστεύει ότι έκανε στον διαγωνισμό, αναφέροντας τη Μαρίνα Σάττι και λέγοντας πως θα ήθελε να ηχογραφήσει ένα τραγούδι μαζί της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ