ήμουν-πλούσιος-διάσημος-αλλά-μακρι-44612

“Ήμουν πλούσιος & διάσημος αλλά μακριά απ’τον Θεό” Ο Γιώργος Σεϊταρίδης αρνήθηκε τα λεφτά γιατί δε τον γέμιζαν

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ελένη” και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου, μίλησε για τη ζωή του στο Πήλιο, την απομάκρυνσή του από τη δημοσιότητα και την καθημερινότητα με τη σύζυγό του.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «τα είχα όλα αυτά που προστάζει να έχει η σημερινή κοινωνία ένας άνθρωπος στα 30 του. Είχα λεφτά, είχα αναγνωρισιμότητα , αλλά κάτι έλειπε στο μέρος της καρδιάς. Το δύσκολο είναι να πάρεις την απόφαση, να αξιολογήσω αυτό που ζητάει το μέσα μου. Παλεύεις με φόβους, με δαίμονες, με την αλλαγή. Ζώντας 10 χρόνια στο Πήλιο έχω κερδίσει την ησυχία, την ηρεμία μου και μια ωραία ζωή με τη σύζυγο».

Ευλογημένος νιώθει ο Γιώργος Σεϊταρίδης που γνώρισε τη γυναίκα του

Σχετικά με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Σεϊταρίδης επεσήμανε «και εκείνη είναι παιδί της πόλης, ακολουθήσαμε μαζί να ζούμε εδώ. Ουσιαστικά, εδώ γνωριστήκαμε με την γυναίκα μου, εδώ παντρευτήκαμε, εδώ θέλησε ο Θεός να μου στείλει αυτή την ευλογία να είμαι μαζί της. Η Όλγα είναι για μένα η ολοκλήρωσή μου, το άλλο μισό που ενώνεται. Είναι η γυναίκα μου».

Όσον αφορά την πίστη του στο Θεό, σημείωσε «είχα αγάπη για την εκκλησία, αλλά απέχθεια για τους παππάδες. Κάποια στιγμή βρέθηκα με έναν γέροντα στο Άγιο Όρος και πάω και του λέω ότι λένε οι περισσότεροι για τους παπάδες. “Μπορεί να είναι κι έτσι, εσένα τι σε νοιάζει;” μου είπε και με κατεύθυνε να προσεύχομαι και να νηστεύω και να κοινωνώ. Άλλαξε η ζωή μου, συνειδητοποίησα τα χάλια μου, τον εγωισμό μου, την περηφάνια μου. Ήταν ανασταλτικοί παράγοντες για να είμαι ήρεμος και ήσυχος».

Η επιστροφή του Γιώργου Σεϊταρίδη στην υποκριτική

Τέλος, ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως από την επόμενη σεζόν επιστρέφει στην υποκριτική, αφού βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για μία νέα παράσταση που θα ανέβει το φθινόπωρο.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε “εμένα έχει ξαναέρθει η ανάγκη να επιστρέψω στο θέατρο, περίπου 2 χρόνια το παλεύω με την απόφαση. Δεν έχω αγωνία που θα κάνω θέατρο μετά από δέκα χρόνια, σίγουρα θα είναι αλλιώς, γιατί είμαι εγώ αλλιώς”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ