καταπέλτης-η-φαίη-σκορδά-για-τον-γι-7750

“Καταπέλτης” η Φαίη Σκορδά για τον Γιώργο Λιάγκα και τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Πολύ άβολο, ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες»

Φαίη Σκορδά: Απασφάλισε μετά τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή “Πρωινό μας” ασχολήθηκε, σήμερα, Πέμπτη, με τη συνέντευξη που όλοι μιλάνε για αυτή. Ο λόγος για τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στον Γιώργο Λιάγκα που μίλησε για το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά τη μακροσκελή ανακοίνωση από τον δικηγόρο της Σίσσυς Χρηστίδου, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ πρόβαλε τις δυο πλευρές, χαρακτηρίζοντας την όλη αυτή κατάσταση ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «άβολη».

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά «μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία».

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά

Και πρόσθεσε «πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ