κατάθεση-ψυχής-από-γιάννη-βογιατζή-ε-45493

Κατάθεση ψυχής από Γιάννη Βογιατζή: «Είμαι πεντάρφανος… Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό»

Μέρες που είναι αυτές που διανύουμε, ο Γιάννης Βογιατζής σε μία κατάθεση ψυχής συγκινεί με τα λεγόμενά του.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Δύο τις 10, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχτηκε: «Μεταξύ μας θα πω μια κουβέντα που δεν την έχουν πει άλλοι. Εγώ προτιμώ τον κινηματογράφο και όχι το θέατρο. Για να κάνεις το καλό θέατρο, πρέπει να έχεις κάνει κινηματογράφο… Όταν με πρωτοφώναξε ο Φίνος να παίξω κάτι, γιατί κατέβαινα με ένα μικρό ρολάκι, και μου λέει “Α σε θέλω εσένα”.

Ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης και μου κόπηκαν τα γόνατα. Ήταν πολύ αυστηρός με τους συνεργάτες του. Έλεγε στη Μάρθα Καραγιάννη “άλλο τι κάναμε τη νύχτα κι άλλο η δουλειά”. Και τρελάθηκε η Μάρθα, έπεσε στην αγκαλιά μου και έκλαιγε».

Ο σπουδαίος Γιάννης Βογιατζής συνέχισε να διηγείται ιστορίες από εκείνη τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου: «Το ήθελε το παιχνίδισμα με τη Ρένα Βλαχοπούλου ο Δαλιανίδης. Ήταν σπουδαίος σκηνοθέτης, μας έβλεπε στρατιώτες και ας ήμασταν χίλια χρόνια φίλοι.

Με φόβισε το να καβαλήσω το καλάμι και δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου καθόλου. Προσπαθούσα να είμαι αληθινός και ήταν η ανταμοιβή μου! Πάντα κρίνεσαι, δίνεις εξετάσεις συνεχώς».

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Γιάννης Βογιατζής παραδέχτηκε: «Όλα τα παιδιά έχουν αγαπήσει τη μάνα τους, εγώ τη λάτρεψα. Σε σημείο που ο πατέρας μου έλεγε “Αν δεν ήξερα τον γιο μου, θα έλεγα ότι είναι εραστής σου”. Η αγάπη κουνάει και βουνό!».

Ο αγαπημένος ηθοποιός κατέληξε λέγοντας με συγκίνηση: «Είμαι πεντάρφανος. Δεν έχω ούτε μάνα, ούτε σύζυγο, ούτε κι αδερφό. Έχει πεθάνει κι ο αδερφός μου! Είμαι μόνος μου αλλά έχω τον γιο μου, τη νύφη μου, τον εγγονό μου και αδελφικούς φίλους. Είναι φίλοι μου, ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι κι αυτό είναι μια ανταμοιβή, ένα κουράγιο να συνεχίζεις τη ζωή».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ