κατερίνα-καινούργιου-ξέρεις-τι-είνα-5360

Κατερίνα Καινούργιου: “Ξέρεις τι είναι να γυρνάς σπίτι, να βλέπεις τον τοίχο, να μην έχεις κάποιον δίπλα σου;”

Κατερίνα Καινούργιου: Η κατάθεση ψυχής

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον Νίκο Μουτσινά και στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι. Η γνωστή παρουσιάστρια είχε διάθεση για εξομολογήσεις τόσο στη προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή.

Η παρουσιάστρια αρχικά αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή «Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. Πω πω αυτός είναι πολύ ωραίος ή αυτός είναι πιο μορφωμένος. Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια», παραδέχεται για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την εικόνα και την πορεία του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου τονίζει:

«Δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι από μένα και επειδή με αγαπάνε επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».

Ενώ για το κομμάτι του γάμου δήλωσε «Εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δε με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου και θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε πολλά παιδιά.

Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί, είναι δικό μου θέμα, γιατί έχω κάνει λάθος επιλογές. Πολλές φορές όμως φαίνομαι σαν η απελπισμένη», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο και να μην έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου»;

«Ο ψυχίατρος μου έχει πει ότι όλη αυτή η ευαισθησία με έχει πάει μπροστά στα επαγγελματικά μου αλλά με έχει κρατήσει πίσω στην προσωπική μου ζωή», παραδέχεται η παρουσιάστρια.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ