κλαίει-ξανά-το-χωριό-του-βασίλη-καρρ-44068

«Κλαίει» ξανά το χωριό του Βασίλη Καρρά, 3 μήνες μετά τον θάνατό του, δεν κατάφερε η σύζυγός του να πάει στο μνημόσυνο

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή, πριν από τρεις μήνες και χθες, Κυριακή, τελέστηκε το μνημόσυνο, σε στενό κύκλο.


H Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος τέλεσε μνημόσυνο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Γεροπλάτανο Χαλκιδικής, από τον ιερέα και επί χρόνια πνευματικό του.

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και ενώ τις τελευταίες ημέρες της ζωής του νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην εντατική.

Αξέχαστος ο Βασίλης Καρράς

Επιθυμία της συζύγου του ήταν το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του τραγουδιστή να τελεστεί σε στενό κύκλο, παρά το γεγονός ότι πλήθος κόσμου βρέθηκε έξω από τον Ιερό Ναό, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του.

Η σύζυγος του Βασίλη Καρρά δεν πήγε στο μνημόσυνο

Η οικογένεια δεν επιθυμούσε να υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες μέσα στον ναό, ενώ η σύζυγος του τραγουδιστή δεν κατάφερε να πάει στο μνημόσυνο, καθώς το ψυχολογικό βάρος για εκείνη είναι ακόμη τεράστιο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

H Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος διοργανώνει μεγάλη συναυλία, ώστε να τιμηθεί η μνήμη του, το καλοκαίρι του 2025, στη Θεσσαλονίκη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ