κοστίζει-όσο-μία-βίλα-στη-γλυφάδα-η-υπε-45552

Κοστίζει όσο μία βίλα στη Γλυφάδα: Η υπερπολυτελής αμαξάρα του Κώστα Σλούκα, είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Ένα πολύ γρήγορο, σπορ αλλά και καθημερινό (άνετο στη χρήση) αυτοκίνητο οδηγεί ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ και παίκτης του Παναθηναϊκού Κώστας Σλούκας.

Τις ικανότητες του στο μπάσκετ δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς και είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι η αγάπη του για τα αυτοκίνητα και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή ου έχει κάνει στο… καθημερινό του όχημα.

Όπως θα δείτε, ο Έλληνας διεθνής έχει στην κατοχή του μία Porsche 911 Carrera 4S στην τελευταία της γενιά. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 3.0 λίτρων, αποδίδει 450 άλογα και παράγει 530Nm ροπή. Στη γλώσσα των αριθμών, το γερμανικό… όπλο επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα (έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) και έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 306χλμ./ώρα.

Επιπλέον εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα για οδηγούς που κινούνται στο όριο, με το 0-200χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 12,7 δευτερόλεπτα, η ρεπρίζ από 80 στα 120χλμ./ώρα σε 2,3 δευτερόλεπτα ενώ καλύπτει το 400άρι (402 μέτρα για την ακρίβεια) σε 11,8 δευτερόλεπτα.

Στο δια… ταύτα, ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ που είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων ομάδων, χρησιμοποιεί ένα αληθινό σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει την άνεση στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε… πύραυλο όταν το ζητήσει χρήστης.

Αναφορικά με την τιμή το στην Ελλάδα, η Porsche 911 Carrera 4S κοστίζει 208.110 ευρώ.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ