λύγισε-η-νένα-χρονοπούλου-έλεγα-δε-8245

«Λύγισε» η Νένα Χρονοπούλου: «Έλεγα δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό»

Νένα Χρονοπούλου: Όλοι συγκινήθηκαν με τη συνέντευξη της

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για τον χώρο που έχει δημιουργήσει για τα παιδιά με αναπηρία, το 4amea. Επίσης άνοιξε τη καρδιά της για τον γιο της μέσα από μια κατάθεση ψυχής που συγκλόνισε.

«Έχω πει ευτυχώς σε εμένα. Δεν μπορούν να νιώσουν το μπούλινγκ όλα τα παιδιά. Το μπούλινγκ το εισπράττει πρώτα ο γονιός. Όταν είναι μικρό το παιδάκι και σε κοιτούν με απέχθεια και με αηδία πολλές φορές, δεν μπορείς να φανταστείς τι συναισθήματα μπορείς να γεμίσεις από έναν άνθρωπο που κοιτά το παιδί σου με αηδία. Εγώ γίνομαι πολύ κακό παιδί σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είμαι καθόλου ευγενής» δήλωσε η Νένα Χρονοπούλου.

«Από την μέρα που αποφάσισα να γίνω μητέρα, ήθελα να μεγαλώσω εγώ το μωρό μου. Ήθελα να το θηλάσω. Όταν ήταν στην θερμοκοιτίδα -γιατί έμεινε 5 μήνες- έλεγα κοίταξε να δεις που δεν θα το χαρώ σαν μωρό. Που να ήξερα ότι θα μείνει για πάντα μωρό» συμπλήρωσε συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου.

«Η γιορτή της μητέρας είναι κινητή. Λέμε για την γιορτή της μητέρας του παιδιού με αναπηρία να γίνει σταθερή κάθε 14 Μάη. Έχω βγάλει κι ένα ψήφισμα για να τιμήσουμε αυτήν την μητέρα που δεν θα δει το παιδί της να παντρεύεται, το γιο της να πηγαίνει φαντάρο, δεν θα έχει αγκαλιά εγγόνια, δεν θα ακούσει ποτέ το γιαγιά ή πεθερά. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται για κάποιους, για κάποιους από εμάς θα είναι ευλογία να το ακούσουμε. Τουλάχιστον ας ακούσει την δική της γιορτή, όπως θα της άξιζε» σημείωσε η Νένα Χρονοπούλου.

Η συνέντευξη της Νένας Χρονοπούλου

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ