μαρίνα-σάττι-nο18-στο-viral-50-του-spotify-το-ζάρι-τη-45909

Μαρίνα Σάττι: Nο18 στο Viral 50 του Spotify το «Ζάρι» της – Ξεπέρασε ακόμη και την Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα

Στην 18η θέση «στα παγκόσμια charts Viral50 στο Spotify» αναρριχήθηκε το «Ζάρι», όπως ανακοίνωσε η Μαρίνα Σάττι με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το Viral 50 είναι μια playlist με τραγούδια που έχουν γίνει viral, με επιλογές του Spotify για τους χρήστες.

Το «Ζάρι» όπως όλα δείχνουν έχει κερδίσει ήδη μία θέση στις καρδιές των ακροατών καθώς είναι το πρώτο τραγούδι με ελληνικό στίχο, που καταλαμβάνει τέτοια θέση στη διεθνή πλατφόρμα.

Αναλυτικα η ανάρτηση της Μαρίνα Σάττι

«Αγαπημένοι μου. Το «Ζάρι» είναι ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο, ένα τραγούδι με ζουρνά και τσιφτετέλι, είναι πλέον στο νο.18 στα παγκόσμια charts του Viral 20! Νιώθω τεράστια συγκίνηση και τιμή! Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται να ακούσουν αυτό που έχουμε να πούμε και να προσφέρουμε στον κόσμο. Έχουμε να πούμε πράγματα ως νέοι Έλληνες και μας αναγνωρίζουν. Μας ακούνε και μας βλέπουν», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και χωρίς εσάς δεν θα το καταφέρναμε όλο αυτό. Αισθάνομαι τόσο υπερήφανη και συγκινημένη αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, σας αγαπώ πολύ!», καταλήγει.

Παράλληλα, σε δεύτερο story της η Μαρίνα Σάττι αναδημοσίευσε μία ανάρτηση, στην οποία ανέφερε πως έσπασε το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ στην Ελλάδα και πως το κομμάτι «MIXTAPE» από το νέο άλμπουμ της P.O.P, είναι το τραγούδι με την υψηλότερη διάρκεια 10 λεπτών στο Top Songs Greece του Spotify.

Επίσης σημειώνεται πως είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που καταλαμβάνει τις δύο πρώτες θέσεις στην κορυφή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ