μαθεύτηκε-14-χρόνια-μετά-h-aιτiα-που-η-πόπη-44770

Μαθεύτηκε 14 χρόνια μετά: H Aιτiα που η Πόπη Τσαπανίδου χώρισε με τον Κώστα Βαξεβάνη λίγο πριν παντρευτούν

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις δημοσιογράφους και τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.


Η γνωστή δημοσιογράφος έχασε τον σύζυγό της από ηλεκτροπληξία, όταν εκείνη ήταν 3,5 μηνών έγκυος στο παιδί τους, με την ίδια να στέκεται «βράχος» για τα παιδιά της. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Πόπη Τσαπανίδου για οκτώ χρόνια ήταν μαζί με τον επίσης δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη.

Πόπη Τσαπανίδου: Τι δήλωνε στο παρελθόν ο Κώστας Βαξεβάνης;

Το ζευγάρι στην αρχή προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της σχέσης του, κάτι που στην αρχή ήταν εύκολο καθώς τότε η Πόπη Τσαπανίδου ήταν μια απλή ρεπόρτερ του Mega.

Ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις του είχε αναφέρει: «Από το 2000 η Αθήνα είναι για μένα μια μακρινή νυχτερινή θέα απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού μου. Μετακόμισα στην Άνοιξη, σ’ ένα σπίτι από πέτρα και ξύλο. Μετακόμισα από έρωτα. Μερικές φορές νομίζω πως υπάρχω λόγω έρωτος – πώς αλλιώς θα υπήρχα; Ένα σπίτι με κήπο, σκυλιά, μποστάνι. Οι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν…».

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως χωρισμός τους δεν ήταν κοινή απόφαση και για κάποιο διάστημα οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες. Αν και οι ίδιοι ποτέ δεν βγήκαν να πουν δημόσια τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τους, ωστόσο στα «πηγαδάκια» των media ακουγόταν πως οι δυο τους αποξενώθηκαν πλήρως, καθώς έβλεπαν τις καριέρες τους να ανθίζουν.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ