με-τόσα-παιδιά-που-έχω-το-νέο-τεράστ-45221

“Με τόσα παιδιά που έχω” Το νέο τεράστιο πολυτελές αυτοκίνητο του Σάκη Ρουβά για όλη την οικογένεια

Ένα σκληροτράχηλο pick-up επέλεξε ο δημοφιλής τραγουδιστής προκειμένου να μεταφέρει τα λαχανικά που καλλιεργεί.

Πέρα από αγάπη για το τραγούδι, ο Σάκης Ρουβάς έχει πάθος και για τα οπωροκηπευτικά, όπως φαίνεται σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του.

Για τη μεταφορά, μάλιστα, των λαχανικών που καλλιεργεί ο ίδιος φροντίζει ένα όχημα που διακρίνεται για τις εκτός δρόμου αλλά και μεγάλες μεταφορικές του ικανότητες. Αυτό είναι το Amarok, το σκληροτράχηλο διπλοκάμπινο pick-up που φέρει την υπογραφή της Volkswagen.

Το νέο Amarok έχει μήκος που φθάνει τα 5.350 χλστ., και μεταξόνιο 3.270 χλστ., εξασφαλίζοντας μεγάλους χώρους για τους πίσω επιβάτες. Ανάλογος είναι και ο χώρος φόρτωσης ο οποίος μπορεί να εταφέρει φορτίο βάρους έως και 960 κιλά.

H καρότσα, μάλιστα, μπορεί να ασφαλιστεί με τη χρήση ενός συρόμενου καλύμματος που κινείται με ηλεκτρική υποβοήθηση και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε εξωτερικά, είτε μέσα από το αυτοκίνητο, είτε εξ αποστάσεως, μέσω του κλειδιού του οχήματος.

Όσον αφορά το πλούσιο off-road ταλέντο του Amarok, για αυτό φροντίζει η στάνταρ τετρακίνηση, όπως και οι μικρότεροι πρόβολοι. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το γερμανικό pick-up διακρίνεται και για την ικανότητά του να διασχίζει υδάτινο κώλυμα βάθους έως και 800 χλστ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η έκδοση που οδηγεί ο Σάκης Ρουβάς είναι το VW Amarok με τον V6 κινητήρα diesel (TDI) των 3.000 κ.εκ. που αποδίδει 240 ίππους. Η έτερη έκδοση είναι επίσης πετρελαιοκίνητη και κινείται από 2λιτρο 4κύλινδρο TDI των 205 PS.

Όλες οι εκδόσεις κινητήρα, πέρα από το σύστημα τετρακίνησης 4Motion, συνδυάζονται με ένα αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Παρά το σκληροτράχηλο παρουσιαστικό του, το Amarok έχει ένα digital εσωτερικό περιβάλλον, παρουσία ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων “Digital Cockpit” 12 ιντσών και μεγάλης οθόνη αφής 12 ιντσών σε κάθετη διάταξη τύπου tablet στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων.

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός ο οποίος από τη βασική έκδοση “Life” περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, υποβοήθηση φωτός μεγάλης σκάλας και Adaptive Cruise Control.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ