μια-κούκλα-και-κόρη-διάσημου-ηθοποιού-6989

Μια κούκλα και κόρη διάσημου ηθοποιού: Η καλλονή σύντροφος του γιου των Πάριου-Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρη

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Γνωρίστε τη καλλονή σύντροφο του

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είναι ερωτευμένος με κόρη γνωστού ηθοποιού και είναι στα καλύτερα του. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφο του.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έχει μεγάλη αγάπη στον πατέρα του και δεν χάνει συναυλία του και έτσι το ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του τον Γιάννη Πάριο στην συναυλία του. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Σμαράγδα Σακελλαρίου πέρασαν μια υπέροχη βραδιά και σιγοτραγούδησαν τα τραγούδια του Γιάννη Πάριου που υμνούν τον έρωτα με μοναδικό τρόπο.

Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε πριν από λίγες μέρες στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη συναυλία του Γιάννη Πάριου.

Φωτογραφίες με τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τη Σμαράγδα Σακελλαρίου

Το αγαπημένο ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό ενώ πριν από λίγες μέρες, οι δυο τους βρέθηκαν στη συναυλία του πατέρα του Μιχαήλ, Γιάννη Πάριου, όπου και φωτογραφήθηκαν πιο ερωτευμένοι και ευδιάθετοι από ποτέ.

Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου έχει καλλιτεχνική φλέβα και τεράστιο ταλέντο στη φωτογραφία. Στις αρχές του περασμένου χρόνου είχε παρουσιάσει την πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «Πλην πυρός» στο κέντρο της Αθήνας που ήταν αφιερωμένη στη θάλασσα και στη γυναίκα, με την αγαπημένη του να αποτελεί κύριο θέμα σε πολλά από τα έργα του.

Εκεί, στα εγκαίνια της έκθεσης, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι, που ήταν ήδη μαζί δύο χρόνια. Η δεύτερη έκθεση του Μιχαήλ με τίτλο «ΟΝΙrΟΝ» πραγματοποιήθηκε στην Πάρο τον περασμένο Αύγουστο, ένα νησί με ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, αφού ο πατέρας του κατάγεται από εκεί, ενώ η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, το έχει επιλέξει για τόπο μόνιμης κατοικίας της εδώ και πολλά χρόνια. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και κάνει σχέδια για το μέλλον ενώ έχουν και την ίδια αγάπη για την τέχνη.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ