μία-παραλία-ολόκληρη-χάζευε-την-ζώζα-46653

Μία παραλία ολόκληρη… χάζευε την Ζώζα Μεταξά: Έσκασε με αυτό το μαγιό και πάθαν πλάκα μπροστά στο θέαμα

Η Ζώζα Μεταξά έκανε τις πρώτες της βουτιές για το φετινό καλοκαίρι!

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε το μπικίνι της και πήγε στην παραλία, αφήνοντάς μας άφωνους με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. «Καλό καλοκαίρι!!! 🐬😊», έγραψε στη λεζάντα της και τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν «βροχή».

Η Ζώζα Μεταξά πάντα διατηρούσε το κορμί της σε απίθανη γραμμή δίχως όμως να στερείται! Ξέρει πώς να είναι πάντα σε φόρμα με σωστή διατροφή και άσκηση.

Πρόσφατα η ίδια με αφορμή το Μαύρο Ρόδο, μίλησε για την ενασχόλησή της με τη συγγραφή.

«Από μικρή έγραφα, τα συρτάρια μου ήταν πάντα γεμάτα από κείμενα και στίχους που έχω γράψει κατά καιρούς. Πήγα στην πρώτη σχολή σεναρίου που άνοιξε στην Ελλάδα, γιατί μέχρι τότε δεν υπήρχε, και ήμουν από τις τυχερές, γιατί ήμουν στο πρώτο τμήμα της σχολής σεναρίου του ΑΝΤ1. Οι καθηγητές μού έλεγαν ότι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τη θέληση που είχα να μάθω. Ήταν πραγματικά αυτό που ήθελα, το όνειρο που είχα από παιδί. Αλλά, λόγω των συγκυριών, της ζωής, της δουλειάς δεν είχα τον χρόνο να το κάνω, ούτε και την πολυτέλεια να φύγω στο εξωτερικό για να σπουδάσω. Θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Ο άνθρωπος, όσο ζει, μπορεί να κάνει αυτό που φαντάζεται. Το πρώτο βήμα είναι να το σκεφτείς και να το θέλεις. Από εκεί και πέρα, όλα γίνονται. Μόλις αποφοίτησα, επειδή μου αρέσει η καθημερινή σειρά, αποφάσισα να δειγματίσω σε ό,τι θεωρούσα ότι είναι κοντά σε μένα. Τους άρεσε και αυτό ήταν. Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί η πρώτη μου δουλειά, το “Μαύρο ρόδο”, είναι μια καταπληκτική σειρά, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία».

Ακολουθούν οι παρακάτω φωτογραφίες με την καλλίγραμμη σιλουέτα της τραγουδίστριας:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ